fbpx

Professorat

XAVIER PIQUER
Director Acadèmic

Format als conservatoris superiors de música Joaquim Rodrigo de València i Municipal de Barcelona, ​​compta amb el premi d’Honor de l’especialitat d’Harmonia del primer. Posteriorment, amplia la seva formació a diferents cursos a Madrid, França i Gran Bretanya.

Ha exercit com a professor, a més a més d’ostentar càrrecs directius, a diferents conservatoris i escoles de música, tant del País Valencià com de Catalunya.

Ha estat director artístic de diferents formacions, orquestres i bandes, principalment, amb les que ha estat premiat en diferents certàmens i concursos, a més de mantenir una intensa activitat concertista i formativa al llarg dels anys.

Ha estat col·laborador del pianista i compositor Carles Santos, amb qui ha realitzat diferents produccions presentades tant dins l’àmbit nacional com internacional.

En el terreny de la composició compta amb un repertori que inclou des de la música solista i de cambra fins a obres orquestrals, amb participació coral o sense. Recentment, està centrat en produccions pròpies, amb barreges de música acústica i electrònica i amb la participació d’altres disciplines artístiques, com ara la dansa, el teatre, la literatura, la imatge, etc.

També imparteix cursos de formació per a professors i tallers per a alumnes adreçats a la utilització de les noves tecnologies dins l’educació musical. És el fundador i promotor de MusikTic, plataforma destinada principalment a aquesta tasca.

×