fbpx

Professorat

Xavier Piquer - Director Académico - Eumes

XAVIER PIQUER
Cap docent

Format als conservatoris superiors de música Joaquim Rodrigo de València i Municipal de Barcelona, compta amb el Premi d’Honor de l’especialitat d’harmonia del primer. Posteriorment amplia la seva formació en diferents cursos a Madrid, França i Gran Bretanya.

Ha exercit com professor, a més d’ostentar càrrecs directius, a diferents conservatoris i escoles de música, tant del País Valencià com de Catalunya.

Ha estat director artístic de diferents formacions, orquestres i bandes, principalment, amb les que ha estat premiat en diferents certamens i concursos, a més de mantenir una intensa activitat concertística i formativa al llarg dels anys.

Ha estat col·laborador del pianista i compositor Carles Santos, amb el qual ha realitzat diferents produccions presentades tant dins l’àmbit nacional com l’internacional.

En el terreny de la composició compta amb un repertori que inclou des de música solista i de cambra fins a obres orquestrals, amb o sense participació coral. Recentment està centrat en produccions pròpies, amb barreja de música acústica i electrònica i amb la participació d’altres disciplines artístiques, com ara la dansa, el teatre, la literatura, la imatge, etc.

També imparteix cursos de formació per a professors i tallers per alumnes adreçats a la utilització de les noves tecnologies dins l’educació musical. És fundador i promotor de MusikTic, plataforma destinada principalment a aquesta tasca.

×