PROJECTES ALUMNES

Tony Fernández
Productor Musical

Tony Fernández, productor musical murcià porta des del 2011 dins el món de la música. Abarca diferents estils, tan electrònics com llatins, sent el reggaetón i el mombah, les seves especialitats.

El 2013 va treure la primera cançó original “Ole Ole”, juntament amb el cantant xilè Nico Mastre, arribant a sonar a Radio Carolina, l’emissora més important de Xile. El març de 2014 va llançar el remix de la cançó “Love Machine” de Franco el Gorila, remescla que ràpidament va superar l’original aconseguint més de 2 milions de visites a Youtube i que encara continua picant fort a les discoteques de tot Espanya. Al 2015 firma amb l’editorial Clippers Sound, la més important en tot el territori nacional. Al 2016 col·loca la producció “Sin Ropa” en un dels recopilatoris més importants de la temporada estival, “Caribe Mix 2016″.

Actualment es troba treballant amb el reconegut productor de reggaetón, Predikador. Recentment ha col·laborat en la producció del tema “Dispárame” amb el famós cantant Joey Montana, aconseguint 3 milions de visites a Youtube i escalant fins al lloc 34 de la important llista Latin Airplay Song de Billboard. Enhorabona Tony per tot el que has aconseguit i el que et queda per aconseguir.
        
×