Professorat

Toni París
Gravació

Toni París és el professor de les assignatures “tècniques de gravació” i “mescla i masterització per a música acústica” a EUMES.

Durant 10 anys ha treballat com a tècnic de so de directes de diverses formacions musicals i, des de l’any 2001, combina aquesta tasca amb la direcció tècnica dels estudis de gravació 44.1, situats a Aiguaviva.

Ha treballat en la mescla de bandes sonores per a pel·lícules com “El Lobo” (Filmax) o “Salvador” (Mediapro). Ha treballat amb reconeguts artistes de diferents estils: en Jazz ha mesclat més de 100 discos d’intèrprets nacionals i internacionals com Guillermo Klein y Los Guachos, Nicola Sabatto & Jeff Hamilton, Llibert Fortuny, Raynald Colom, Spanish Brass Luur Metals o Big Mama, entre d’altres. També ha realitzat projectes Pop-rock per artistes com Nena Daconte, Pedro Javier Hermosilla, Els Amics de les Arts i altres cantants com Mayte Martín, Nina, Beth, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet o Gerard Quintana.

Ha treballat també en projectes musicals per a televisió, per programes com Oh happy day, Kubala Moreno i Manchón o Gran Nord.

Escolta el seu treball

×