fbpx

ABLETON ELECTRONIC MUSIC PROGRAM

DIPLOMA EN PRODUCCIÓ MUSICAL 1 ANY
Professionalitza't en la Producció Musical amb aquest diploma d'un any, aprèn a produir qualsevol estil musical i comença la teva carrera en la indústria de la música.

Pròxima convocatòria
Setembre 2022

Dilluns, dimecres i divendres
de 16:30 a 20:30h

Duración de 1 año
(hasta mayo del 2023)

Online

TEMARI I PROFESSORS DEL DIPLOMA DE PRODUCCIÓ MUSICAL D'UN ANY - AEMP

Des de l’escola EUMES; centre de formació certificat per Ableton, oferim el Diploma en Producció Musical d’un any; Ableton Electronic Music Program, enfocat a la formació en tots els aspectes de la Producció de Música amb el programa Ableton Live, pensat per a gent com tu, amb ganes de convertir la seva passió per la música en la seva professió.

TEMARI DEL DIPLOMA DE PRODUCCIÓ MUSICAL – AEMP: 

Crea el teu Liveset

El format Live és el tret característic d’alguns productors i una part molt important per a qualsevol productor que vulgui exposar la seva música en directe d’una manera diferent al format set de DJ. 

Introducció al music business

Els primers passos dins de la indústria musical es solen fer en solitari, és a dir, un mateix ha de gestionar-se la carrera. Aquests primers passos poden resultar complicats si no es tenen els coneixements bàsics sobre les entitats de gestió de drets, contractes, segells discogràfics, comunicació, marketing, etc.. Aquesta assignatura dóna els coneixements bàsics per tal de que puguis entrar al mercat musical sense morir en l’intent.

Mescla i masterització

La mescla i la masterització són dos processos fonamentals a l’hora d’aconseguir que la nostra producció sigui considerada professional i estigui dins dels estàndards que demana el mercat musical. En aquesta assignatura es treballaran els processos i eines necessàries per tal d’aconseguir un resultat sonor òptim.

Creació de remixes, bootlegs i mashups

La creació de remixes, bootlegs o mashups s’ha convertit en una eina, per alguns artistes de la música electrònica, per donar-se a conèixer. En aquesta assignatura s’aprendran les tècniques necessàries per tal de realitzar-los amb èxit.

Disseny sonor

Dins de la producció de música electrònica, la síntesi i el disseny de so és un dels aspectes fonamentals per tal d’aconseguir la sonoritat dels temes actuals, així com també per tal de diferenciar-se dels altres productors, aconseguint un so únic i personal.

Harmonia

Per tal de poder realitzar composicions amb èxit cal tenir uns coneixements bàsics d’harmonia. Per això, en aquesta assignatura s’ensenyen els coneixements de l’harmonia vertical (progressions d’acords) i horitzontal (melodia). D’aquesta manera l’alumne podrà realitzar composicions pròpies dins de les seves produccions musicals.

Producció musical

En aquesta assignatura s’aprendran les funcionalitats del programa a través de l’anàlisi de produccions dels diferents estils de la música electrònica. Podent veure, així, els entrellats de cadascuna.

Projecte final

En aquesta assignatura es realitzarà dues produccions musicals amb l’ajuda d’un tutor. Aquesta assignatura aglutina els coneixements adquirits durant tot l’any.

PLÀ DOCENT

SEMESTRE 1PROFESSORCLASSES 
Disseny sonor Jordi Juli10 
Harmonia i composició musicalXavier Piquer15 
Producció musical 1David San Segundo15 
RemesclesÀlex del Amo5 
TOTAL CLASSES 45 
    
    
SEMESTRE 2PROFESSORCLASSES 
Autogestió musicalJulio Navas5 
Mescla i masteritzacióÀlex del Amo15 
Producció musical 2 i LivesetDavid Sansegundo10 
Projecte finalÀlex del Amo15 
TOTAL CLASSES 45 
TOTAL CURS 90 
    
    

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×