fbpx

Quin llibre regalar a un amant de la música?

¿Quin llibre regalar a un amant de la música?

  1. El lenguaje de la armonía: de los inicios a la actualidad, (Lluís Vergés).

Pot ser que sigui “la Bíblia del músic”, on s’explica tot el que es necessita per saber sobre harmonia, des dels conceptes bàsics fins a l’harmonia moderna més complexa.

  1. The Mixing Engineer’s Handbook, (Bobby Owsinski).

Probablement és un dels llibres de referència a l’hora d’entendre l’art de la mescla. Un autèntic clàssic.

  1. Loops 1: Una historia de la música electrónica en el siglo XX, ( Javier Blánquez i Omar Morera).

Javier Blánquez, a més a més de ser professor de la nostra escola, és l’autor d’aquesta enciclopèdia de la música electrònica que es va convertir ràpidament en un autèntic èxit entre públic i crítica. Ara torna revisada i ampliada, fidel a aquell primer estudi apassionat sobre el naixement i l’evolució d’aquest gènere. Estarà la venda el pròxim 10 de maig, però ja el pots reservar a botigues online.

  1. La vaca púrpura, (S. Godin).

El mercat musical actual està replet d’artistes i bandes, entre les que destacar s’ha convertit en un dur exercici de creativitat i enginy. En aquest llibre, el gurú del màrqueting Seth Godin ens brinda la seva visió i opinió particular sobre les funcions i estratègies que ens permeten diferenciar els nostres productes i transformar el nostre negoci.

  1. Loops 2: Una historia de la música electrónica en el siglo XXI, (Javier Blánquez).

En aquest segon llibre, Blánquez reprèn el recorregut històric de la música electrònica a partir del nou mil·lenni, cobrint la transformació d’aquest estil musical que en els últims quinze anys ha deixat de ser minoritari per formar part del relat cultural i musical del segle XXI com un dels seus màxims exponents. Estarà a la venda el pròxim 10 de maig, però ja el pots reservar en botigues online.

  1. El ruido eterno, de Alex Ross.

Un llibre que es llegeix de forma compulsiva, i en el qual Alex Ross ens apropa més que ningú a descobrir les encisadores sensacions que provoca la música. Indispensable.

×