fbpx

Quin controlador de Dj és el millor ?

Anys enrere ser Dj no estava a l’abast de tothom, però els temps canvien i la tecnologia, per sort, ha evolucionat. La oferta a nivell de hardware i software ha augmentat i els preus han disminuït. 

Per això en aquest post, us parlarem sobre alguns controladors per si us comenceu a interessar pel món del DJ:

TRAKTOR X1

Petit però amb un gran ventall de possibilitats de connexió. Si t’agrada TRAKTOR i disposes de poc espai, o vols un controlador còmode i fàcil de moure, aquest és el teu controlador.

TRAKTOR X1

Pioneer DDJ SX

Si el que vols es començar a practicar scratch, aquest es el teu controlador, funciona amb Serato i juntament amb els seus pads de rendiment, faràs els teus directes molt més creatius.

Pioneer DDJ SX

VERSUS

No tot és Pioneer o Native Instruments, la casa Faderfox té coses molt interessants. Aquesta és una de les seves joies, similar al concepte de TRAKTOR X1, aquest controlador ens ofereix moltes més possibilitats per mapejar els seus paràmetres amb qualsevol tipus de software.

VERSUS

TRAKTOR CONTROL S8

Amb un control total del software TRAKTOR SCRATH PRO, 4 canals, controls tàctils i unes pantalles que no deixen indiferent a ningú, el germà gran del TRAKTOR S2 (que fem servir a EUMES) t’ofereix un alt nivell de qualitat, a més d’una incrementació de la teva creativitat.

TRAKTOR CONTROL S8

Pioneer DDJ-RX

Pioneer ens ofereix aquest controlador com a funcionalitat completa del seu software, Rekordbox. A més, l’estètica d’aquest controlador fa molt intuïtiu el seu ús i ens apropa tant en qualitat com en imatge als seus equips CDJ que normalment trobem a les discoteques.

DDJ-RX

Fins aquí el nostre top 5 de controladors actuals del mercat per iniciar-te en el món del DJ. Saps ja quin és el teu?

×