Professorat

Oriol Rosell
Història música electrònica

Músic, empresari, consultor creatiu, periodista especialitzat en músiques electròniques i experimentals i professor de l’assignatura d’anàlisi d’estils musicals del Diploma de música avançada i so.

Com a productor, ha composat música per a dansa, teatre i instal·lacions interactives. Ha treballat, entre d’altres, amb Roger Bernat, Àlex Rigola, Lanònima Imperial, Àngels Margarit i el Ballet Gulbenkian.

En l’àmbit de la música autònoma, actualment publica electrònica experimental amb el seu propi nom, techno minimalista sota el nom de A Blinding White Light i és membre del trio l’Eix.

Com a consultor, ha estat assessor de programació de festivals com OFFFSonar i Experimentaclub, entre d’altres.

Com a crític i articulista ha col·laborat en reconeguts mitjans escrits com les revistes Rockdelux i Ruta 66 o el diari La Vanguardia. També ha col·laborat en programes de Radio Nacional de España y Radio 4, així com també en programes del Canal 33.

L’Oriol ha participat en llibres com Loops. Una història de la música electrònica (Mondatori) o El sonido de la Velocidad (Alpha Decay).

En el camp docent, l’Oriol ha impartit conferències, Màster Class i Workshops arreu d’Europa, Llatinoamèrica i fins i tot Oceania. A EUMES és el professor que dirigeix les assignatures d’anàlisi d’estils musicals i dramatúrgia del so.

×