fbpx

Neix l’associació d’alumnes i ex-alumnes d’Eumes

Neix Creative Music Community, l’associació d’alumnes i ex-alumnes d’EUMES, amb l’objectiu de crear una comunitat de professionals de la indústria musical, independentment de l’àmbit musical o professional en el que es trobin.


Teixint una xarxa de contactes

L’associació d’alumnes i ex-alumnes, promoguda per Pablo Cano, Joaquín Azambuja i Salvatore Roberto (alumnes i ex-alumnes de l’escola), vol crear un nexe d’unió entre els alumnes i ex-alumnes de l’escola EUMES per tal de formar una comunitat on els diferents integrants es puguin conèixer, compartir opinions personals i professionals i, en definitiva, compartir experiències.

Amb això es vol aconseguir crear una xarxa de contactes dins la indústria musical que integri tots aquests professionals, de forma que el projecte suposi per ells un benefici també dins aquest àmbit.

Aquest entorn donarà peu, mitjançant la compartició d’idees, a que sorgeixin nous projectes i noves col·laboracions.

A més, utilitzant aquesta xarxa de contactes que hem comentat anteriorment, des de l’associació d’alumnes s’oferirà el servei de “booking“, per tal de formar un nexe d’unió entre els perfils artístics i altres perfils, com el d’organitzador d’esdeveniments o gestor de sales, que hi puguin haver dins la mateixa associació, per tal de promoure un benefici per les dues parts.

Primera presa de contacte

El primer contacte d’aquesta associació amb els alumnes i ex-alumnes va tenir lloc en una reunió a la sala d’actes de l’escola EUMES, on es va plantejar el projecte als assistents i es van dur a terme una sèrie d’activitats en grup per tal que els diferents assistents poguessin començar a conèixer-se millor entre ells, poguessin compartir la seva opinió sobre el projecte de l’associació i, sobretot, es comencés a crear una petita família que, en definitiva, és el que finalment vol aconseguir aquest projecte.

Degut a la bona acollida que va tenir aquest acte, per part dels alumnes i ex-alumnes però també per part dels professors i l’escola en general, els responsables ja es troben treballant per poder fer de l’associació d’alumnes i ex-alumnes una realitat el més aviat possible.

×