fbpx

MASTERCLASS EUMES

Inscriu-te a les nostres masterclass gratuïtes!

EUMES Meets Dani Trujillo: Masterclass producció musical per a audiovisuals.

Dia: 5 de desembre de 2019. A les 17.30h. 

Lloc: Sala actes Espai Marfà. C/ de Baix, 2. 17006 Girona.

GRATUÏT

Dani Trujillo, productor, compositor, dissenyador de so, mescla i post-producció d’àudio, visita l’escola EUMES per impartir una masterclass sobre producció musical para a audiovisuals. Un dels grans professionals del nostre país, responsable d’alguns jingles i cançons més conegudes del món de la publicitat i els mitjans de comunicació, compartirà els seus coneixements en aquesta secció. 

INSCRIU-TE

Inscriu-te

  Marc Martin Producer Masterclass producció musical POP EUMES

  EUMES Meets Marc Martín Producer

  Dia: 30 de gener de 2020. A les 17.30h. 

  Lloc: Sala actes Espai Marfà. C/ de Baix, 2. 17006 Girona.

  GRATUÏT

  Marc Martín, productor, compositor i enginyer de so visita EUMES per tal d’impartir una masterclass de producció de POP.

  Realitza produccions, mescles i composicions per a àlbums d’artistes de primera línia com Christina Aguilera, Don Omar, Paulina Rubio, Cristian Castro, Alondra, Rocío Dúrcal, Roser, Carlos Baute, Raúl, Azúcar Moreno, Marta Sánchez, Oscar Marín, Ghost Trip, Lancaster, Albha, Lapsus, Jordi Ninus, Enzel, La Folie, La Pegatina, Mailers, Ice Crime, David Busquets i un llarg etc.

  A més, en el sector de la música pop-rock ha produït i mesclat treballs de molts artistes per a grans segells com Sony Music, BMG, Warner Music, Universal Music, Música Global, RGB Suports, Discmedi, Picap o Discovery Channel entre d’altres.

  També ha creat i produït la música de programes de TV i anuncis publicitaris com El Mago Pop, La abeja Maya, Ventdelplà, Crackòvia, El disc del Polònia, Volkswagen, Nesquik, Skoda, “la caixa”, Panrico-Donuts, Natural Honey, Jané i Ambar.

  Des de 2017 forma part del jurat dels premis Latin Grammy de l’Acadèmia Llatina de la gravació. El 2018, Enderrock li va otorgar el premi Joan Trayter al millor productor de l’any.

  INSCRIU-TE

  ¡Inscríbete aquí!

   EUMES Meets Gay Mercader

   Dia: 27 de febrer de 2020. A les 17.30h.

   Lloc: Sala actes Espai Marfà. C/ de Baix, 2. 17006 Girona.

   GRATUÏT.

   Gay Mercader, el primer promotor de concerts internacional del nostre país, visita EUMES per impartir una masterclass, en la que podrem conèixer de primera mà el que ha representat la seva figura dins de la industria musical, després d’organitzar més de 3000 concerts d’artistes de la talla de The Rolling Stones, Eric Clapton, Mike Olfdfield, The Police, Michael Jackson i un llarg etc.

   INSCRIU-TE!

   Inscriu-te

    Vicenç Pagès Masterclass lletres EUMES

    EUMES Meets Vicenç Pagès

    Dia: 9 de març de 2020. A les 17.30h. 

    Lloc: Sala actes Espai Marfà. C/ de Baix, 2. 17006 Girona.

    GRATUÏT

    Vicenç Pagès visita EUMES para impartir una masterclass sobre “Lletres de cançons: entre l’instrument musical i el poema literari”. 

    En una cançó, la veu es pot entendre com un instrument més, o bé com un vehicle lingüístic útil per fer arribar experiències, ficcions o missatges. Desproveïda de música, la lletra d’una cançó mostra les mateixes característiques que el poema, tot i que no sempre totes alhora: ritme, metre, rima. Abans o durant la composició, pot ser útil plantejar-se quina relació establim amb la lletra, una relació que estarà relacionada amb la qualitat dels textos que llegim i que escoltem.

    Vicenç Pagès Jordà (Figueres, 1963) ha escrit novel·les, contes i assajos. El 2015 va estrenar la cantata Dels ous ferrats a la cendra, i el 2017 va publicar La música i nosaltres.

    INSCRIU-TE

    INSCRIU-TE!

     Newsletter

     Suscribete a nuestro newsletter para recibir las últimas novedades

     ×