fbpx

Professorat

MARTÍ JUANOLA
Professor de creació d’empreses

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, economista Col·legiat al Col·legi Oficial d’Economistes de Catalunya, és tècnic en màrketing i creixement empresarial.

Al 1998, crea la consultora MC Empresas especialitzada en estratègia, formació i assessorament empresarial i és soci fundador d’Eram Medialab, productora d’audiovisuals i interactius multimèdia que neix com espín-off de l’Escola Universitària ERAM i creada al 2011.

Actualment també és Director del Centre Eix de Negoci a Santa Coloma de Farners i participa activament com tutor d’empreses de recent creació en el programa “Start-up” Catalonia, red de aceleradoras” d’Acció (Generalitat de Catalunya).

A nivell docent, es professor de l’ERAM en el Grau en Audiovisuals i Multimèdia a les firmes de Màrketing, creació d’empreses i ADE des de fa més de 0 anys i des de l’any 2014 forma part de l’equip docent en el Diploma d’EUMES, a l’assignatura de Creació d’empreses.

Ha participat en diferents jornades de creixement empresarial com ponent i ha fet de formador en cursos de gestió empresarial organitzats per la FOEG (Federació Organitzacions Empresarials de Girona), Consells Comarcals, Diputació i empreses privades.

×

Powered by WhatsApp Chat

×