Professorat

Marc Piña
Acústica i gravació

L’any 1992 comença a treballar a Videoson, fent sonoritzacions, lloguer de material, concerts, instal·lacions, etc…. Paral·lelament comença a treballar a Global, de la mà de Key Macias i Pere Thió, es forma en el camp del directe i concerts de gran format. Allà coneix el mon de l’estudi de gravació molt efímerament. En aquest mateix període, i com a regal i influència d’en Pere Thió, comença a tocar el baix elèctric per diversió i de manera autodidacta en grups locals.

Al cap del temps comença a treballar amb un petit trio, que amb el anys ha esdevingut orquestra, el Trio Metropol. Paral·lelament Jaume Jorba li ofereix feina a Musical Girona, on feia manteniment d’equipaments musicals, reparacions d’instruments, etc…

L’any 1996 li surt l’oportunitat d’anar a treballar a França com a tècnic de directe de l’Orchestre Les Casenoves. 

Dos anys més tard, gràcies a en Xavier Molina, estudia bateria, amb en Cèsar Martínez que li obre les portes del món del jazz. Des de llavors i fins l’actualitat ha anat fent tota mena d’enregistraments, classes d’iniciació a la bateria a Bescanó, ha tocat amb grups i combos de jazz, i animat per David Poblete ha fet realitat el projecte d’El Local, estudi de gravació.

×