Professorat

Marc Martín
Producció amb Logic Pro

Marc Martín, productor, compositor i enginyer de so, és el responsable de temes de Dance que han arribat a les primeres posicions de les llistes nacionals e internacionals, venent més de 7.000.000 de discs en tot el món.

 

Realitza produccions, mescles i composicions per àlbums d’artistes de primera línia com Christina Aguilera, Don Omar, Paulina Rubio, Cristian Castro, Alondra, Rocío Dúrcal, Roser, Carlos Baute, Raúl, Azúcar Moreno, Marta Sánchez, Oscar Marín, Ghost Trip, Lancaster, Albha, Lapsus, Jordi Ninus, Enzel, La Folie, La Pegatina, Mailers, Ice Crime, David Busquets i un llarg etc.

 

A més en el sector de la música pop-rock ha produït i mesclat treballs de molts artistes per grans segells com Sony Music, BMG, Warner Music, Universal Music, Música Global, RGB Suports, Discmedi, Picap o Discovery Channel entre otros.


També ha creat i produït la música de programes de TV i anuncis publicitaris com El Mago Pop, L’abella Maya, Ventdelplà, Crackòvia, El disc de Polòlia, Volkswagen, Nesquik, Skoda,
La Caixa, Panrico-Donuts, Natural Honey, Jané  i Ambar.

Des de 2017 és membre votant dels premis Latin Grammy de l’Acadèmia Llatina de la Gravació. El 2018, Enderrock li va atorgar el premi Joan Trayter al millor productor de l’any.

×