Professorat

LLUÍS GUERRA
Professor harmonia

Lluis Guerra Recas és professor d’harmonia a EUMES.

Ell és compositor, pianista i pedagog. Amb un perfil polifacètic, treballa en diferents camps, com el de la composició de música per a audiovisuals, la composició contemporània i la improvisació.

Titulat a Barcelona com a professor Superior de piano i solfeig, va explorar la música contemporània i el Jazz fins a iniciar-se com a teclista i concertista.

Després d’aconseguir varies beques, es va especialitzar en composició i filmscoring a EE.UU (Berklee) i també és Graduat Superior en Disseny (UPC).

Després de col·laborar a EE.UU. amb K. Badelt, va fundar la productora musical “Music eMotion” i manté una activitat diversa com a compositor de musica de càmera, corals, obres pianístiques, bandes sonores, cançó popular producció per a audiovisuals i música comercial.

Ha treballat durant anys com a professor de música, piano i composició en el Departament d’Educació de la Generalitat, en el Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona i en diferents centres especialitzats.

Com a intèrpret va presentar recentment en gira l’àlbum personal “Points of View”, una col·lecció de composicions per a piano que destaca per la seva originalitat i intensitat interpretativa.

El seu nou treball “natura i ASFALT”, integra l’electrònica i la improvisació amb la composició, una proposta amb gran potencial creatiu.

La seva faceta com a cantautor s’ha materialitzat en la producció “El mar verde”.