Professorat

Julio Navas
Autogestió musical

Julio Navas és el responsable d’impartir l’assignatura d’autogestió musical, així com també de dirigir el projecte final del tercer curs del Diploma d’EUMES.

És el co-fundador i CEO de Mentes Inquietas, una empresa creativa que engloba diversos serveis vinculats a la música i el so.

La vida de Julio Navas sempre ha estat vinculada a la música, desenvolupant projectes en diferents àmbits del sector: és el fundador del segell discogràfic Fresco Records i de l’editorial Barzelona Publishing Group, on s’ha encarregat de la gestió del segell, catàleg, disseny i del contingut, aconseguint grans èxits i un posicionament destacat dins de l’electrònica mundial.

Com a productor musical ha realitzat projectes amb artistes com John Acquaviva, Manuel De La Mare, D-Nox & Beckers, DJ PP o Víctor Ruiz i ha fet remescles per Trentemoller, David Guetta, Rinocerose, Joachim Garraud o Olivier Giacomotto, entre d’altres, publicades a través empreses com Universal Music, EMI, Ministry Of Sound, Armada, Tronic, Skint, Toolroom, Ultra, Kontor, Yoshitoshi, Definitive, Great Stuff, Black Hole, 1605 o Spinnin.

Com a artista ha actuat en alguns dels clubs més prestigiosos de l’escena i en reconeguts esdeveniments com Creamfields, Rock in Rio (Madrid), Sonar Pro (Barcelona), Sunrise Festival / House Event (Polònia), Moots Festival (Mèxic), Fineplay (Japó) and Kaballah, XXXPerience, Flowers 3D, Green Valley o el famós D- Edge (Brasil). És un habitual també de les nits d’Eivissa, actuant en clubs com AmnesiaSpace, Privilege o Bora Bora.

Durant més de 10 anys també ha estat vinculat amb el món del periodisme musical, com a redactor dins de la publicació Deejay Magazine Vicious Magazine, així com també a través de col·laboracions en diferents emissores de radio i la creació d’un programa propi “Fresco Sessions”, que s’ha emès a nivell mundial.

Aquest extens currículum ha fet que importants empreses tecnològiques hagin comptat amb el seu coneixement, convertint-se en col·laborador de marques com Native InstrumentsAdagioPresonusReactableAbleton Live o Conductr.

×