Professorat

José Antonio Cabo
Llenguatge musical i piano

Va estudiar violoncel, piano i percussió al Conservatori Superior de Música Julián Orbón d’Avilés, Astúries. Va tocar la tuba i la percussió a la Banda de Música d’Aviles, Grup de percussió del Conservatori i la Banda de Música del Principado de Astúries. Va finalitzar els seus estudis al Conservatori Superior de Música de Badalona i al Liceu de Barcelona, amb l’especialitat de violoncel.

Va ser el director de l’Escola de Música del Casal de Llavaneres i de l’Escola Municipal de Música de Llavaneres.

Ha fet cursets de pedagogia musical i d’organització de centres impartits per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), sent durant quatre anys cap de la zona 1, coordinador de les escoles del Maresme i Vallés Oriental.

dos llibres d’iniciació al violoncel “Cello” editats per l’editorial DINSINC de Barcelona.

Ha participat com a compositor musical per a grups de teatre en diferents edicions de la Fira de Tàrrega i el Mercat de les Flors. Ha fet músiques per a grups de teatre com la Companyia Colax Teatre, Associació d’investigació i Experimentació Teatral (AIET), Teatre de Ponent i Teatre del Mal, entre d’altres.

Ha obtingut el Diploma d’especialització en música avançada i so, expedit per EUMES. Imparteix classes a diferents escoles com a professor de piano, conjunts musicals, llenguatge musical i violoncel.

Realitza concerts amb diferents agrupacions instrumentals col·laborant amb la mezzosoprano Magdalena Campasol en concerts per tot el territori.

Es dedica també a la realització de músiques per a bandes sonores fent les músiques per a cinc capítols de la minisèrie Plaça d’Ocata.

×