fbpx

Professorat

Jurek profesor eumes girona

JORDI AVILÉS
Professor DJ

En Jordi, ex alumne d’EUMES i actual professor de DJ de Club a Barcelona, és conegut artísticament com a Jurek.

Va iniciar la seva carrera com a deejay a l’edat de 16 anys, actuant en diferents clubs i esdeveniments de gran repercussió. El seu interès per al música i el so va anar creixent i anys més tard es va graduar en So e Imatge. Finalment va completar els seus estudis a la nostre escola.

Como artista ha actuat en grans festivals com en el “Showcase d’EUMES”, “The Home”, “Green Bow Festival” o el “Showcase de We Project” arribant a compartir cartell amb artistes de la talla de Maceo Plex, Ben Sims, Dave Clarke o Tiga entre molts altres.

Al 2015 va ser resident a una de les festes en el mític beach club d’Ibiza “Bora Bora” i al 2016 va ser un dels artistes participants del “Festival Sónar +D” També és promotor de les festes Kombi Room», un espai de descobriment de talents emergents i altres ja consagrats.

Com a productor musical té llançaments en segells com Reload Records, Fresco Records, La Pera Records o Sinetic, on amb aquest últim, va arribar a col·locar un dels tracks del EP en el top Techno en ventes de Beatport.

×

Powered by WhatsApp Chat

×