Professorat

Iván Torrent - Compositor - Eumes

IVAN TORRENT
Professor masterclass 3r curs

Ivan Torrent ha editat projectes discogràfics de diferents estils musicals, en diversos segells nacionals i internacionals: Universal Music, Sony-BMG, Warner, Silk Music o Blanco y Negro, entre d’altres, juntament amb el seu soci a Teeandgee Music, Jordi Garrido. També ha sigut part integrant del grup de House balear, Aerosoul juntament amb Joan Fernández, i ha col·laborat activament en els treballs discogràfics de Marsal Ventura, Marc C. Griso i Epic Soul Factory.

Co-autor i co-productor de l’àlbum “Tarántula” de l’artista espanyola Mònica Naranjo, que en poques setmanes va aconseguir estar en les primeres posicions de les llistes de ventes oficials d’Espanya. Ha col·laborat, juntament amb altres artistes del sector Dance, com Antoine Claraman, Wally Lopez o Bedük, en la confecció de l’àlbum “Dreamer” de l’artista Soraya.

Ha treballat amb l’orquestra simfònica de Bratislava, dirigida per David Hernando, la prestigiosa companyia londinenca de músics “Issobel Griffiths”, conjuntament amb l’enginyer Geoff Foster (Piratas del Caribe, 007, Harry Potter…) i recentment amb l’orquestra simfònica GIOrquestra, dirigida i coordinada respectivament per Marcel Sabaté i Jaume Sabaté. Ha estat el compositor en els films “El Viaje”, “Listen” i més recentment per el thriller “Grieta en la Oscuridad”, dirigit per Xavi Rull i escrit per Maria Costa.

Cal destacar la seva faceta com a beta-tester de llibreries de samples i compositor de demos per a Project Sam, 8DIO, Sonokinetic, Sampling Arts, Strezov Sampling, Audiowiesel o The Unfinished, entre d’altres.

En els últims anys, la seva música s’ha difós arreu del món i sincronitzat en Talent shows, publicitat diversa i documentals de gran envergadura. Actualment treballa per a la indústria del tràiler cinematogràfic, amb companyies d’alt prestigi com Really Slow Motion, Sonic Symphony o Audiomachine entre d’altres, concretament en la composició de música per a campanyes publicitàries, entre les que destaquen “Star Trek”, “Edge of Tomorrow”, “Captain America”, “Sin City”, “Maze Runner”, “Shadow of Mordor”, “Everest”, “Interstellar” i més recentment ha contribuit en la campanya promocional de la nova saga “Star Wars – The Force Awakens”.

Cada any els alumnes de 3er curs tindran el gran plaer de gaudir d’una masterclass d’aquest gran professional on ens mostrarà de primera mà en una classe exclusiva pels alumnes de 3er curs la seva experiència en producció, mescla i masterització i alguns tips sobre com sobreviure a la indústria musical.

Escolta el seu treball

×