fbpx

Intermezzo, música per despertar la consciència humana

La situació actual en alguns aspectes també ha tingut un impacte positiu, fent aflorar, per exemple, la creativitat entre músics, que han derivat a magnífiques propostes artístiques. Intermezzo és un d’aquests projectes que s’han creat durant el confinament, i que ens porta a explorar i a sentir la música d’una manera molt sensorial.

Intermezzo és un projecte musical col·laboratiu que han creat dos professors d’EUMES, Enai i Scoom Legacy, al costat d’altres productors espanyols: Animal Pícnic, Clement, David Medina, G.Zamora, Jesús Martino, Locati, M.E.M.O, Martin HERRS, Odagled, Thimble i YAMIL.

La unió d’aquest talent els ha portat a crear el seu primer treball, que rep el mateix nom de la formació, Intermezzo, i que abandera la completa llibertat creativa i artística de cadascun d’ells, a través de la tecnologia que ofereix el so binaural.

En aquest primer treball el missatge és clar i directe: Despertar la consciència humana. Aquest simple i profund missatge està present en tots i cadascun dels paisatges sonors del disc, i aquests oscil·len des del més orgànic i tribal, fins al més sintetitzat i saturat, en una íntima, extensa i impredictible travessia sonora constituïda per vint-i-un temes.

Una iniciativa que proporciona, mitjançant un enfocament musical diferent, un moment per a reflexionar i veure les coses d’una altra manera. Estàs a punt per a fer-ho? A continuació, et deixem l’enllaç en el qual podràs escoltar el seu treball.

Important! No oblidis d’escoltar-ho amb auriculars, tancar els ulls i deixar-te portar pel so. Disfruta!

Podeu seguir a Intermezzo en Instagram, per a no perdre-us els seus pròxims projectes.

https://www.instagram.com/p/B_uUOMDgKY3/
×