Intermezzo, música per despertar la consciència humana

La situació actual en alguns aspectes també ha tingut un impacte positiu, fent aflorar, per exemple, la creativitat entre músics, que han derivat a magnífiques propostes artístiques. Intermezzo és un d’aquests projectes que s’han creat durant el confinament, i que ens porta a explorar i a sentir la música d’una manera molt sensorial.

Intermezzo és un projecte musical col·laboratiu que han creat dos professors d’EUMES, Enai i Scoom Legacy, al costat d’altres productors espanyols: Animal Pícnic, Clement, David Medina, G.Zamora, Jesús Martino, Locati, M.E.M.O, Martin HERRS, Odagled, Thimble i YAMIL.

La unió d’aquest talent els ha portat a crear el seu primer treball, que rep el mateix nom de la formació, Intermezzo, i que abandera la completa llibertat creativa i artística de cadascun d’ells, a través de la tecnologia que ofereix el so binaural.

En aquest primer treball el missatge és clar i directe: Despertar la consciència humana. Aquest simple i profund missatge està present en tots i cadascun dels paisatges sonors del disc, i aquests oscil·len des del més orgànic i tribal, fins al més sintetitzat i saturat, en una íntima, extensa i impredictible travessia sonora constituïda per vint-i-un temes.

Una iniciativa que proporciona, mitjançant un enfocament musical diferent, un moment per a reflexionar i veure les coses d’una altra manera. Estàs a punt per a fer-ho? A continuació, et deixem l’enllaç en el qual podràs escoltar el seu treball.

Important! No oblidis d’escoltar-ho amb auriculars, tancar els ulls i deixar-te portar pel so. Disfruta!

Podeu seguir a Intermezzo en Instagram, per a no perdre-us els seus pròxims projectes.

https://www.instagram.com/p/B_uUOMDgKY3/
×