Professorat

Fran Paredes
Foley i disseny sonor

Dissenyador i enginyer de so freelance. Va estudiar so a Microfusa i es va especialitzar en so per audiovisual i postproducció. És operador certificat en Pro Tools i disposa d’una dilatada experiència utilitzant eines d’Steinberg com Nuendo i Cubase. Porta treballant exclusivament com a freelance des de fa més de 10 anys.

Com a enginyer ha mesclat i enregistrat bandes sonores de pel·lícules i documentals com La mosquitera fent la gravació i mescla del tema principal (Nominació millor actriu als Premis Goya). Documentals com Al final de la Escapada mesclant la banda sonora (Biznaga de plata festival de Málaga), La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico com a enginyer de gravació de la banda sonora, McCurry The pursuit of colour mesclant la banda sonora amb la Budapest Scoring Orchestra. També ha treballat per a programes de televisió a Gestmusic com Operación Triunfo 2017 com a enginyer de gravació del disc setmanal, i també ha editat i mesclat programes diaris com l’Ahora Caigo o Boom. També ha mesclat les tres temporades a norma EBU r128 de la sèrie d’animació Gormiti.

Com a dissenyador ha treballat i treballa en publicitat tan nacional com internacional amb companyies com Toyota, Volkswagen, Iberia, Pascual, Renault, Casa Tarradellas,… També en sèries d’animació com Desafio Champions Sendokai (Foley i Disseny – TVE), Mutant Busters (Foley i Disseny – A3Media), pel·lícules com Matar a Dios (Foley) i curtmetratges premiats al Festival de Sitges com Nada S.A.

×