GIRONA 

Tothom que ve a Girona sempre confirma una expressió que diu: “Girona enamora”. I és que aquesta ciutat té un encant que poques ciutats tenen.

Girona és una ciutat a escala humana que té, però, l’atractiu d’una gran ciutat; sobretot a nivell cultural i musical.

La ubicació de l’escola EUMES a Girona reforça la llarga tradició musical d’aquesta ciutat, que ha estat el bressol de grans artistes i festivals.

Al llarg de tot l’any, Girona reuneix moltes propostes musicals amb la participació tant d’artistes de renom com de joves promeses que s’inicien en aquest món. Jazz, Rock, Pop, electrònic, clàssic…tots els estils musicals tenen cabuda en aquesta ciutat oberta a noves propostes que enriqueixin la seva oferta cultural.

Sens dubte, Girona és la ubicació idònia per acollir una escola de producció musical.

A tot això cal sumar-l’hi la història, l’oferta gastronòmica i l’oci que fan que Girona enamori. 

COSTA BRAVA I PIRINEU DE GIRONA

Tot no s’acaba a Girona ciutat. A pocs quilòmetres de la ciutat tens una de les millors costes del mediterrani: La Costa Brava.  Tot el litoral, que transcórrer des de Blanes fins a Portbou, recull indrets insòlits banyats per unes aigües cristal·lines i formant platges i cales increïbles.

Poblets costaners, amb encant i amb el segell de personalitat mediterrània com Cadaqués, Port de la Selva o Calella de Palafrugell, han estat la inspiració també de grans artistes. El mestre Salvador Dalí deu part de la seva creativitat a aquest entorn que el va captivar i que encara guarda la seva obra i manté la seva impremta.

La província també alberga els Pirineus de Girona. Un paisatge de contrastos conformat per muntanyes de fins a 3000 metres, valls, parcs naturals i poblets amb molt d’encant.

Un entorn de naturalesa amb la millor oferta durant tot l’any: a l’hivern amb estacions d’esquí com Vallter 2000, Vall de Núria, La Molina i La Masella; un llegat cultural i històric present a totes les localitats de la zona i amb uns paratges naturals plens de màgia. 

×