fbpx

COL·LABORADORS


Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació

A través de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, els alumnes de EUMES obtenen el reconeixement d’un Diploma d’Especialització en Música Avançada i So.

http://www.fundacioudg.org/es/p/reconocimientos.html

West London – London College of Music

London College of Music és la institució més gran especialitzada en música i arts escèniques del Regne Unit. Ofereix una impressionant gamma de cursos innovadors, respectats a tot el món i realitzats amb creativitat i passió.

Ableton Certified Training Center

EUMES és un centre oficial d’Ableton. Carles Reixach, director de l’escola, és també Ableton Certified Trainer. Tots els continguts docents que s’imparteixen a EUMES estan avalats per Ableton.

https://www.ableton.com/eumes

Centro certificado Steinberg

Steinberg ha proporcionat productes guardonats i tecnològicament avançats per a músics i productors de música, vídeo i pel·lícules des de 1984. Avui, Steinberg és un dels majors fabricants de software i hardware de la música i àudio del món, amb milions d’usuaris a tot el món.

Els entrenadors i els Centres Certificats Steinberg t’ajudaran a treure el màxim partit dels productes Steinberg. Tots els socis certificats per Steinberg utilitzen el software de Steinberg més actual i posseeixen un ampli coneixement actualitzat dels productes i sistemes.

Ajuntament de Girona

L’Ajuntament de Girona, conjuntament amb la Universitat Oberta de Catalunya i l’escola universitària de realització audiovisual i multimèdia, ha estat un dels principals col·laboradors que ha ajudat a la creació de l’escola.

www.girona.cat

Bitbeat

Bitbeat, distribuidor d’Ableton a Espanya, és col·laborador de l’escola EUMES.

www.bitbeat.es

Clúster audiovisual de Catalunya

EUMES és membre del Clúster audiovisual de Catalunya, una organització sense ànim de lucre que té l’objectiu de fer de l’audiovisual un dels sectors industrials, econòmics i culturals estratègics del país i aconseguir, d’aquesta manera, generar riquesa. Els membres del Clúster són empreses que integren tota la cadena de valor del sector: productores, distribuïdores, exhibidores, operadores de ràdio i televisió, operadores de ràdio i televisió, operadores de telecomunicacions i empreses tecnològiques i de serveis.

clusteraudiovisual.cat

Cutoff

Cutoff, botiga de Barcelona especialitzada en equips per a Djs i productors musicals, és col·laboradora de l’escola.

www.cutoff.es

Pioneer Dj

EUMES és un centre de formació en música avançada i so que compta amb la col·laboració de Pioneer DJ.

www.pioneerdj.com

UME Girona

UME Girona, botiga d’instruments musicals amb equips professionals de so, gravació i material de Dj, és col·laboradora d’EUMES.

https://www.unionmusical.es/

Victor So

Victor So, botiga d’equips de so de Lloret de Mar, és col·laboradora d’EUMES i participa, a més, a masterclass que s’imparteixen al centre.

www.victorso.com

×