PER QUÈ EUMES?

Perquè et formem en música, so i music business.

Perquè posem a la teva disposició els millors estudis.

I el més important, perquè t’acompanyem en tot el camí.

PROFESSORS

EUMES està format per un equip de professionals en actiu dins del sector, que t’ensenyaran a través de la seva experiència i dels casos pràctics als que s’han d’enfrontar durant el seu dia a dia. 

 

INSTAL·LACIONS

Aquestes són les nostres instal·lacions. A EUMES posem a la teva disposició totes les instal·lacions i el material necessari per tal de que puguis desenvolupar el teu procés de creació fàcilment. 

CASOS D'ÈXIT

Son molts els alumnes d’EUMES que després del seu pas per l’escola, desenvolupen projectes artístics i professionals dins de la indústria de la música. Per nosaltres és un honor i un orgull poder compartir alguns d’ells.

SITUACIÓ

Carrer de Baix, 2 – 17006 Girona Vols venir a conèixer l’escola? Només cal que ens envïis un correu a eumes@eumes.cat o ens truquis al 646 462 648 o al 972 24 10 10 i concertar una visita a les nostres instal·lacions. Així…

VIURE A GIRONA

Tothom que ve a Girona sempre confirma una expressió que diu: “Girona enamora”. I és que aquesta ciutat té un encant que poques ciutats poden pressumir.

COL·LABORADORS

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació A través de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, els alumnes de EUMES obtenen el reconeixement d’un Diploma d’Especialització en Música Avançada i so.

×