EUMES Showcase 2019 amb John Acquaviva, Dosem, Ken Ishii i més.

L’escola EUMES organitza, el proper dijous 31 d’octubre, la sisena edició de l’EUMES Showcase, una jornada de tallers de producció musical, xerrades sobre la industria musical i actuacions musicals gratuïtes, dins de la programació de les festes de Girona.

Després de l’èxit de les anteriors edicions en les que Jeff Mills, UMEK, Tiga i Miss Kittin, entre d’altres, van encapçalar el cartell, aquest any tornen a comptar amb la presència d’artistes de primer nivell.

EUMES Workshops – 16 h a 17.30 h– Lloc: Auditori – Palau de Congressos Girona

A l’Auditori – Palau de Congressos de Girona hi haurà tres tallers de producció musical exclusius, per a només 20 persones cada un, que s’escolliran entre totes les inscrites en el aquest formulari. 

  • Producció musical Pop, amb Marc Martín Producer.
  • Producció musical Clubbing, amb Carles Reixach (Ableton Certified Trainer)
  • Producció musical Urban, amb Kusuri i Roger Trilla (Mixte Music)

EUMES Meets – 17.30 a 20.00 h – Lloc: Auditori – Palau de Congressos Girona

El reputat periodística i crític musical, Javier Blanquez, entrevistarà en un format cara a cara a John Acquaviva i Ken Ishii, recorrent tota la seva trajectòria professional.

  • 17.30 h – John Acquaviva F2F Javier Blanquez.
  • 18.45 h – Ken Ishii F2f Javier Blanquez.

L’accés és gratuït, però cal confirmar assistència a través d’aquest formulari  (Places limitades).

EUMES Stage – 23 h a 02.45 h – Lloc: Escenari La Copa – Fires de Sant Narcís

EUMES torna a apostar por un line up de primer nivell, sense oblidar a les joves promeses, alumnes del Diploma en música avançada i so que s’imparteix en el centre.

John Acquaviva, Dosem i Ken Ishii seran els encarregats de posar música a l’escenari de La Copa, juntament amb Kumbara i BK Band, ambdós amb integrants que són alumnes d’EUMES.

 

 

 

Feu un comentari

×