EUMES Online

Cursos online de producció musical i so

Ableton Live és l’únic software que ha estat creat tant per la composició musical com per la música en directe. Així doncs, amb aquest curs es podrà aprendre tant sobre producció com sobre la realització de directes amb aquest software.

El curs està enfocat tant a persones que no tenen coneixement sobre producció de música com a persones que ja tenen experiència i volen afinar alguns conceptes.

En aquest curs de producció musical avançada amb Logic Pro X aprendràs sobre tots els processos de producció i mescla de Pop-Rock / Mainstream: des de com gestionar un projecte, fins a la realització de la mescla. 

Es tracta d’un curs en directe, amb el que podràs interaccionar amb el professor per a qualsevol dubte que tinguis. 

Mitjançant aquest curs centrat en el concepte (in the box), a causa del seu caràcter online,  aconseguiràs conèixer i dominar les tècniques i eines que permetran prendre les decisions correctes perquè els teus treballs sonin amb qualitat professional.

40 hores teòriques que incorporen un nou sistema de supervisió de projectes i tasques mitjançant tutories online.

Amb aquest curs aprendras a entendre quins són els diferents tipus de drets que genera una creació musical, els seus usos i llicències, així com adquirir els coneixements que et permetin començar a moure’t dins el mercat musical, realitzar el registre en les diferents entitats de gestió i, fins i tot, autoeditarte.

Aprendràs les eines necessàries per a començar a rentabilitzar la teva música. 

Professorat

Newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les últimes novetats
×