EUMES Online

Cursos online de producció musical i so

Aquest curs és l’oportunitat per aprendre producció musical amb Ableton Live, de la mà d’un dels millors productors artistes del nostre país, UNER. Es tracta d’un curs online en directe, en el qual podràs tenir feedback directament amb ell. 

És necessari tenir un coneixement bàsic de producció musical per a poder seguir el curs.

En aquest curs de producció musical amb Cubase aprendràs des de les funcions bàsiques de Cubase fins a les eines més avançades que ofereix el programari a l’hora de produir música urbana i electrònica.

És necessari tenir un coneixement mitjà de producció musical per a poder seguir el curs.

En aquest curs de producció musical avançada amb Logic Pro X aprendràs sobre tots els processos de producció i mescla de Pop-Rock / Mainstream: des de com gestionar un projecte, fins a la realització de la mescla. 

Es tracta d’un curs en directe, amb el que podràs interaccionar amb el professor per a qualsevol dubte que tinguis. 

Mitjançant aquest curs centrat en el concepte (in the box), a causa del seu caràcter online,  aconseguiràs conèixer i dominar les tècniques i eines que permetran prendre les decisions correctes perquè els teus treballs sonin amb qualitat professional.

30 hores teòriques repartides en blocs de 2 hores que incorporen un nou sistema de supervisió de projectes i tasques mitjançant tutories online.

En aquest curs de producció musical URBAN, aprendràs a produirdiferents estils de música urbana, a gravar i processar vocals adaptades a cada estil, amb tècniques de producció que donaran un so personal i professional a les seves creacions.

Aprendràs els acords que s’utilitzen avui dia en la música urbana, per a fer-los servir com a base de desenvolupament de les seves produccions, i sense necessitat de tenir coneixements previs en harmonia.

Amb aquest curs aprendras a entendre quins són els diferents tipus de drets que genera una creació musical, els seus usos i llicències, així com adquirir els coneixements que et permetin començar a moure’t dins el mercat musical, realitzar el registre en les diferents entitats de gestió i, fins i tot, autoeditarte.

Aprendràs les eines necessàries per a començar a rentabilitzar la teva música. 

Programa online d’una setmana durant la qual rebràs l’orientació de productors experts i destacats de la indústria musical com Davide Squillace, Coyu, Flug, Shall Ocin, Clockpoets o Juan “el mago” Ribes.

Un cicle en què els instructors compartiran recomanacions que determinen la seva identitat artística.

Del 6 al 10 d’abril de 2020, arranquem EUMES Online amb aquest curs intensiu de 5 dies en els que 5 productors, de 5 estils estils musicals diferents, t’ensenyaràn sobre els diferents processos de producció: creativitat, recursos, Beats, harmonia, composició, tractament de veus i mescla

Aquesta Setmana Santa, del 6 al 10 d’abril, arrenquem EUMES Online amb aquest curs de producció musical de EUMES Academy, enfocat als joves de 10 a 17 anys

El curs està compost de 5 sessions, de 2 hores cadascuna, en la qual diferents professors explicaran diferents aspectes de la producció musical.

Professorat

Newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les últimes novetats
×