EUMES Online Week

5 dies, 5 productors, 5 estils musicals diferents.

Dies: del 6 al 10 d’abril.

Horari: de 16.30h a 19.30h.

Curs Online format per 5 masterclass

Preu: 75€ / 5 dies o 18.50 € / 1 dia.

Places limitades. Inscripcions obertes

 

Format: al ser un curs modular, es poden impartir la totalitat dels 5 dies o dies concrets.  

Demana'ns més informació

Aquesta Setmana Santa, del 6 al 10 d’abril, arranquem EUMES Online amb aquest curs de producció musical, compost per 5 Masterclass. 

Durant 5 dies, 5 productors musicals de 5 estils musicals diferents impartiran una masterclass enfocada a cadascuna de les fases de producció musical: creativitat, creació de Beats, composició, harmonia, tractament de veus i mescla. 

A través de la descomposició de produccions musicals, cada professor t’ensenyarà els seus trucs de producció, que els podràs aplicar a qualsevol DAW.

L’objectiu d’aquest curs intensiu és que adquireixis els coneixements i recursos necessaris a nivell de producció, alhora que aprenguis a aplicar-los en els diferents estils musicals: Clubbing, Urban, Bandes Sonores, Mainstream i Pop. Per aquest motiu, cada classe la impartirà un professor especialista en cada estil.

Aquest curs consta de 5 dies. Al ser un curs modular, podràs assistir als 5 dies del curs complet (75 € / 5 dies) o apuntar-te a cada masterclass per separat (18,50 € / dia).

Cada sessió diària es composa de 3 hores: 2 hores de teoria amb cada professor + 1 de preguntes per resoldre dubtes.

Dia: dilluns 6 d’abril

Professor: Josep Corominas. 

DAW: Ableton

Estil musical: Clubbing.

Aquesta Masterclass està centrada en el desenvolupament de la creativitat i el plantejament d’una producció.

A través de la descomposició d’una producció musical de Deep House melòdic, explicarà el procés creatiu que segueix pas a pas, amb trucs per no bloquejar-se en el transcurs d’una producció. Començant pels ritmes, la importància d’un bon i addictiu Groove, treball amb baix, melodies, efectes, automatitzacions, arranjaments creatius i tècniques creatives.

Es donaran recursos per poder optimitzar el temps i els recursos de què es disposen, tenint en compte el nivell musical de cada un,  

a més de recursos per desbloquejar-se i aconseguir sonar millor a cada pas que es dóna.

Es prestarà atenció també en l’anàlisi musical, en la instrumentació escollida i en el treball de camp previ per arribar al segell desitjat.

Josep Corominas és productor musical i artista d’electrònica. Sota el seu pseudònim ONE D, ha publicat en segells com Natura Sonoris, Sincopat, Wow! Recordings o Fresco records, ha remesclat artistes com Henry Saiz o Ramiro Lopez.

Amb el seu nou projecte artístic Scoom Legacy, va ser escollit com un dels millors productors catalans del 2017, amb el qual ha publicat el seu primer àlbum, “Slow” en el segell de UNER: Solar Distance, apostant pel seu so entre el deep house melòdic, breaks, i l’electrònica més atrevida.

Dia: dimarts 7 d’abril

Professor: Roger Trilla. 

DAW: Cubase

Estil musical: Urban.

En aquesta masterclass, Roger Trilla descompondrà una cançó TRAP, centrant-se en la construcció de les bateries

Es faran servir coneixements harmònics com a base de la producció i aprendràs a fer servir la tridimensionalitat en la mescla, perquè un beat amb pocs elements soni ple ocupant tot l’espectre freqüencial.

També explicarà el procés de gravació i la psicologia amb l’artista, per treure el millor de la seva veu. A més, veuràs com es poden mesclar les veus i com es poden crear efectes amb elles, aconseguint així una producció original des de l’arrel.

Roger Trilla és productor de música Urbana, beatmaker i cantant de Rap i Reggaeton. Ha publicat en diferents segells i actualment produeix a diferents artistes, així com música per a publicitat, amb la seva pròpia productora. Mixte Music. També ha creat el seu propi segell, Mixte Label, dedicat a l’a producció i promoció d’artista de música urbana.

Dia: dimecres 8 d’abril

Professor: Ivan Capillas. 

DAW: Logic

Estil musical: Bandes Sonores.

En aquesta Masterclass, Ivan Capillas ens parlarà de la importància del discurs musical al cinema. Durant la sessió veurem les possibilitats narratives de la música, el seu gran poder d’influència sobre el públic i, fins i tot, de canviar la història que s’està explicant. Veurem les particularitats de la música cinematogràfica i com organitzar-la en un guió musical adequat.

Ivan Capillas és compositor i director d’orquestra especialitzat en música per a cinema i audiovisual. Ha estat nominat a millor banda sonora en els Hollywood Music in Media Awards i ha guanyat de nombrosos premis de el món audiovisual.

Dia: dijous 9 d’abril

Professor: Alex del Amo. 

DAW: Cubase

Estil musical: Mainstream.

En aquesta sessió, Alex de l’Amo reflexionarà sobre els aspectes més importants de la producció vocal, des del tunning i el ridering fins als processos de dinàmica i equalització necessaris per aconseguir el so vocal que escoltem a les ràdio fórmules i les playlist més populars de Spotify .

Alex de l’Amo és productor musical des de fa més de 15 anys amb àmplia experiència tant com a productor com a enginyer de mescla.

Ha treballat amb artistes de la talla de Dimitri Vegas Like Mike, Nicky Romero, Hiddn, Juicy M, Joachim Garraud, Luka Caro, David Tort i molts més. Com a artista té en catàleg incomptables èxits com We are Family, Paparapa, The Awakening, I’ma Ready.

Alex de l’Amo és també trainer oficial de Cubase (Steinberg) un dels DAW més populars de la indústria musical.

Dia: divendres 10 d’abril

Professor: Marc Martin. 

DAW: Logic.

Estil musical: Pop.

En aquesta masterclass Marc Martin ensenyarà trucs per convertir una producció bàsica en una gran producció, sense perdre l’essència de la cançó. Explicarà, a més, com fer gran el so d’una bateria quan només tenim 4 pistes.

Finalment parlarà sobre el talent d’un bon mesclador i els seus trucs i secrets que aplica en les seves pròpies produccions.

Marc Martin és un dels productors musicals, enginyer de so i compositor més destacats del nostre país, avalat per la seva experiència i els èxits dels artistes que ha produït. Ha treballat amb artistes de la talla de Christina Aguilera, Miguel Bosé, Raphael, Paulina Rubio, entre molts altres.

A més, en el sector de la música pop-rock ha produït i barrejat treballs de molts artistes tant internacionals com nacionals per a grans segells com Sony Music, BMG, Warner Music, Universal Music, Música Global, RGB Suports, Discmedi, Picap o Discovery Channel entre d’altres.

Josep Corominas: Clubbing.

Amb el seu projecte artístic Scoom Legacy, va ser escollit com un dels millors productors catalans del 2017, amb el qual ha publicat el seu primer àlbum, “Slow” en el segell de UNER: Solar Distance, apostant pel seu so entre el deep house melòdic, breaks , i l’electrònica més atrevida.

Roger Trilla: música urbana.

Roger Trilla és productor de música Urbana, beatmaker i cantant de Rap i Reggaeton. Ha publicat en diferents segells i actualment produeix a diferents artistes, així com música per a publicitat, amb la seva pròpia productora. Mixte Music. També ha creat el seu propi segell, Mixte Label, dedicat a la producció i promoció d’artistes de música urbana.

Ivan Capillas: Bandes sonores.

Compositor i director d’orquestra especialitzat en música per a cinema i audiovisual. Nominat a millor banda sonora en els Hollywood Music in Media Awards i guanyador de nombrosos premis de el món audiovisual.

Alex del Amo: Mainstream

Productor musical que ha treballat amb referents del Mainstream com ara Dimitri Vegas Like Mike, Nicky Romero, Hiddn o Juicy M. Com a artista té en catàleg incomptables èxits com We are Family, Paparapa, The Awakening, I’ma Ready.

Alex del Amo és també trainer oficial de Cubase (Steinberg) un dels DAW més populars de la indústria musical

Marc Martin: Pop

Productor musical Pop de referència al nostre país. Ha treballat amb artistes de la talla de Christina Aguilera, Miguel Bosé, Raphael, Paulina Rubio, entre molts altres.

Al ser en format masterclass, per impartir aquest curs només necessitaràs:

  • Un dispositiu amb el que conectarte: ordinador o tablet.
  • Auriculars.
  • Connexió a Internet.
  • Software per establir la connexió: una vegada t’hagis inscrit t’enviarem per correu totes les instruccions per instal·lar-ho.
  • Coneixament mig de producció musical.

NO és necessari:

  • Webcam
  • DAW: al ser masterclass, cada professor t’ensenyarà els seus trucs des de la seva pròpia pantalla, que podràs aplicar a qualsevol DAW.

Sol·licitar més informació

×