EUMES, centre d’ensenyament certificat d’Ableton

Ja fa uns dies us vam poder anunciar que Carles Reixach, director d’EUMES, és instructor certificat d’Ableton, fet que reconeix els seus coneixements sobre la matèria, així com també les seves habilitats d’ensenyament.

Estem molt contents de poder-vos comunicar que EUMES també ha rebut la certificació d’Ableton i, a partir d’ara, és un centre d’ensenyament oficial d’Ableton.

D’aquesta manera, Ableton posa el segell de qualitat i avala la formació que impartim al nostre centre. Aquesta certificació és el reconeixement oficial, per part de la marca, conforme tots els continguts docents d’EUMES compleixen els requisits de qualitat que exigeix Ableton.

A EUMES impartim cursos intensius de producció musical amb Ableton Live, així com també l’assignatura de producció amb Ableton Live dins del nostre Diploma en música avançada i so.  Els dos programes han estat certificats per Ableton, de la mateixa manera que tots els continguts que impartim relacionats amb Live i Max for Live.

Dia rere dia, a EUMES treballem per a poder oferir una formació de qualitat, a l’altura de les exigències del mercat, amb l’objectiu de formar a perfils professionals capaços de millorar el sector.

×