EUMES aterra a Barcelona, a partir de gener 2020, de la mà de Bridge 48.

Després de que molt ens ho demanéssiu, començem a impartir formació sobre producció musical, so i Music Business a Barcelona i ho fem amb el millor Partner: Bridge 48, que aportarà les seves impresionants instal·lacions, entre les que destaquen l’estudi de producció musical de Maceo Plex.

Els cursos s’inicien el gener de 2020 i les inscripcions ja estan obertes.

Desrés de la llarga espera, hem creat uns cursos que van més enllà de la pròpia formació. Aquests cursos us donaran recursos molt preciats per a poder saltar al següent nivell de la vostra carrera, gràcies a la possiblitat d’utilitzar l’estudi de producció de Maceo Plex, gaudir de Listening Sessions de la mà de Shall Ocin (Ellum), Studio Mentoring amb Davide Squillace o Masterclass de destacats professionals dins de la indústria musical, entre molts d’altres avantatges.

¿Perquè Bridge 48?

Per portar a terme aquest projecte, voliem trobar un espai que oferís els millors recursos i contactes dins de la indústria musical als nostres estudiants. Així que Bridge 48 es va convertir en el nostre Partner ideal.

No coneixeu a Bridge 48? És l‘espai per a productors per excel·lència a Barcelona, concretament a Poble Nou (C. Llull 48), que ofereix els esetudis més equipats de la ciutat.

Bridge 48 és un projecte que va néixer de la unió de destacats professionals de la indústria musical, com Dubfire, Davide Squillace i Dj Herr, amb l’objetctiu de crear un espai que pogués donar tots els recursos necessaris als artistes que volen passar al següent nivell de la seva carrera…i això ho han aconseguit.

Al creuar les portes de Bridge 48 es respira creativitat, networking, creació i tècnica. Requisits indispensables per a poder entrar dins de la indústria.

¿Quina formació oferim a Barcelona?

Presentem un ventall de cursos bàsics i avançats de producció musical, so i Music Business, estructurats de forma modular, per tal de que puguis tenir una formació especialitzada i personalitzada, en funció de les teves necessitats.

A partir de gener 2020 comencen els següents cursos i les inscripcions ja estan obertes.

Ableton Basic

Curs introductori de producció musical amb Ableton Live, que inclou una llicència completa de Ableton Live Suite, a més d’accés al co-working de Bridge 48, 10 hores per utilitzar el Gear a Bridge 48, estudis o serveis de mescla i mastering.

El curs comença el 28 de gener de 2020 i us podeu inscriure des d’aquí.

Ableton PRO (Electronic Music)

Aquest curs avançat de producció de música electrònica de club inclou, a més, l’ús de l’estudi de Maceo Plex que el productor té a Bridge 48, a més de Listening Sessions amb Shall Ocin (Ellum) i Studio Mentoring amb Davide Squillace.

Aquest curso comença el 29 de gener de 2020 i ja us podeu inscriure des d’aquí.

Mix & Mastering

A partir del 29 de gener de 2020, arranquem amb aquest curs de mescla i mastering avançat en el que podràs treballar amb les millors eines analògiques i digitals, que et permetran aconesguir el millor so per a les teves produccions.

Ja us podeu inscriure des d’aquí.

Sythns & Modulars

En aquest curs, que comença el 29 de gener, aprendràs a utilitzar des de les eines més llegendaries fins a les més actuals, per a la síntesi analògica i digital.

Aquí trobaràs tot el temari sobre el curs i ja us podeu inscriure des de la mateixa web.

Music Business Artist

No podia faltar un curs sobre el negoci musical, focalitzat a l’artista i el productor. De què servirien tantes hores de feina si després no ho movem?

El curs comença el 24 de febrer i les inscripciones ja estan obertes.

Dj Basic i Dj Pro

En un format de classes particulars i horaris a convenir, oferim també dos cursos de Dj: un de iniciació i un avançat, per tal de que cadascú pugui aprendre a partir de les seves necessitats.

EUMES Academy

No voliem deixar de banda les noves generacions. És per aquest motiu que EUMES Academy, els nostres cursos per a joves a partir de 10 anys , també aterra a Bridge 48.

Igual que a Girona, oferim un curs de Dj, que comença el 21 de març de 2020 i un de producció musical, que comença l’1 de febrer de 2020.

Comença la nostra aventura a Barcelona. Ens acompanyes? Per a més informació podeu contactar amb nosaltres des d’aquí.

×