fbpx
EUMES Academy Online

Curs de producció musical Setmana Santa

Dies: del 29 de març al 2 d’abril

Horari: de 10:30h a 13:30h.  

Curs Online

Preu: 95 € / 15 hores de formació. 

Places limitades. ¡Inscripcions obertes!

 

Format: 5 dies de formació en producció musical per a joves de 10 a 17 anys.

Pide más información

Aquesta Setmana Santa, del 29 de març al 2 d’abril, arrenquem EUMES Online amb aquest curs de producció musical de EUMES Academy, enfocat als joves de 10 a 17 anys.

El curs està compost de 5 sessions, de 3 hores cadascuna, en la qual diferents professors explicaran diferents aspectes de la producció musical:

  • Producció de Future House, EDM i Pop electrònic
  • Producció de música urbana i Beatmaking.
  • Creació de remixos.
Dia 1 – Professor David Barreras / Joy Baller: Progressive House: analitzarem els elements més característics d’aquest gènere així com les tècniques essencials per a poder crear lliurement el nostre propi so sense sortir del gènere ni de l’estètica sonora.
 
Dia 2 – Professor David Barreras / Joy Baller:  Future House/Slap House: Continuant amb el que s’ha après, en aquesta ocasió ens centrarem en aquests dos gèneres on la tècnica més comuna és el Layering (principalment de Baixos i Leads), a més veurem diferents formes d’encarar una producció Future House / Slap House des del principi. S’analitzaran casos concrets on s’utilitza aquesta tècnica per tenir una visió més clara i completa del procés de producció que hi ha darrere de cada track.
 

Dia 3: Professor Lluís Huguet / Canvi: En aquest curs desglosarem un tema de Deep/Melodic House fet pel jove productor i DJ Lluís Huguet (@canvimusic).

Es mostrarà el projecte de producció on analitzarem de quina manera treballa, quins sons utilitza i per què, a més de com estructurar la peça perquè aquesta tingui un sentit i sigui apte per a DJ’s i efectiva a les pistes de ball.
 
Dia 4: Professor Martí Valverde: ( deejay, productor y streamer) Ens ensenyarà i desglossarem la producció del seu Remix de Sak Noel, Salvi, Franklin Dam – Tócame, publicat pel segell Mad Decent de Diplo.
 

Dia 5: Martí Valverde / Shelly / Massette; En aquesta classe desglosarem una cançó pop amb matiços de música urbana i underground. Des del plantejament artístic inicial a la producció instrumental, al tractament de veus i també la barreja global.

  • L’ordre dels dies pot variar.

Al ser en format masterclass, per impartir aquest curs només necessitaràs:

  • Un dispositiu amb el que conectarte: ordinador o tablet.
  • Auriculars.
  • Connexió a Internet.
  • Software per establir la connexió: una vegada t’hagis inscrit t’enviarem per correu totes les instruccions per instal·lar-ho.

NO és necessari:

  • Webcam
  • DAW: al ser masterclass, cada professor t’ensenyarà els seus trucs des de la seva pròpia pantalla, que podràs aplicar a qualsevol DAW.

Sol·licitar més informació

×