EUMES Academy Online

Curs de producció musical Setmana Santa

Dies: del 6 al 10 d’abril

Horari: de 11h a 13h. 

Curs Online

Preu: 65 € / 10 hores de formació. 

Places limitades. ¡Inscripcions obertes!

 

Format: 5 dies de formació en producció musical per a joves de 10 a 17 anys.

Demana'ns més informació

Aquesta Setmana Santa, del 6 al 10 d’abril, arrenquem EUMES Online amb aquest curs de producció musical de EUMES Academy, enfocat als joves de 10 a 17 anys.

El curs està compost de 5 sessions, de 2 hores cadascuna, en la qual diferents professors explicaran diferents aspectes de la producció musical:

  • Producció de Future House, EDM i Pop electrònic
  • Producció de música urbana i Beatmaking.
  • Creació de remixos.

Professor: David Barreras
Durada: 3 dies, 2 hores diàries.

Amb David Barreras treballarem la producció musical de tres estils musicals, al llarg de tres sessions diferents.

Future House: Treballarem les estructures d’aquests tracks i les tècniques avançades de producció per a aquest estil en concret, tema síntesi, layering i parts melòdiques.

EDM: En aquest cas treballarem una part molt important en aquest estil, el layering (és la suma de diferents sons per a crear un so molt potent) i disseny sonor (dissenyar diferents sons per a crear un so especial per a aquest estil en concret).

Pop electrònic: En aquest curs ens enfoquem principalment en la composició i els elements principals que formen aquest estil i com aconseguir sonar com els productors principals d’aquest camp.

Professor: Roger Trilla
Durada: 1 dia, 2 hores.

A partir del desglossament de dos temes de Trap, Roger Trilla ensenyarà tècniques de producció de la música urbana actual: creació de ritmes, de melodies, procés d’enregistrament de les veus amb l’artista i mescla, procés clau perquè el so final estigui a l’altura de les exigències del mercat. 

 

 

A més, se centrarà en la creació de les bateries. Utilitzarem coneixements harmònics com a base de la producció, aprendrem a usar la tridimensionalitat en la mescla, perquè un beat amb pocs elements, soni ple ocupant tot l’espectre freqüencial. 

També revisarem el procés d’enregistrament i la psicologia amb l’artista, per a treure el millor de la seva veu, alhora de com es van barrejar les veus i la creació d’efectes amb aquestes, aconseguint així una producció original des de l’arrel.

Professor: Ariza
Durada: 1 dia, 2 hores.

En aquesta classe desglossarem les parts del remix d’Ariza de la cançó de Avengers de Marvel, per a veure com va fusionar la part orquestral del tema original amb la part electrònica, partint només des de la partitura. 

 

Podràs veure com crear un remix des de zero, com organitzar les pistes i a utilitzar els elements originals de la cançó per a transformar-ho a l’estil de música que tu vulguis, perdre l’essència original.

Al ser en format masterclass, per impartir aquest curs només necessitaràs:

  • Un dispositiu amb el que conectarte: ordinador o tablet.
  • Auriculars.
  • Connexió a Internet.
  • Software per establir la connexió: una vegada t’hagis inscrit t’enviarem per correu totes les instruccions per instal·lar-ho.
  • Coneixament iniciació de producció musical.

NO és necessari:

  • Webcam
  • DAW: al ser masterclass, cada professor t’ensenyarà els seus trucs des de la seva pròpia pantalla, que podràs aplicar a qualsevol DAW.

Sol·licitar més informació

×