Entrevista Xavi Ferrer, Estudiant del diploma d’Eumes.

En Xavier Ferrer es un alumne del diploma de Producción Musical d’Eumes que s’ha traslladat des de Menorca per professionalitzar-se en la seva passió; la música.

Si vols coneixer una mica millor la seva experiència, segueix llegint 🙂

Bones Xavier, explican’s quina és la teva relació amb la música?

A jo la música m’ha agradat desde sempre, ja que quan jo era petit el meu pare em portava a concerts de la banda municipal de Ciutadella, i m’encantava, i jo sempre li deia al meu pare que colque dia em dedicaria a la música.

En quin moment vas dir que et volies dedicar 100% a la música?

Bonu, fa un any que vaig decidir apostar 100% per la música (composició i producció), i amb els meus pares vam estar cercant llocs on pogues aprendre a produir de manera professional, pero només trobavem enginyeries de so i cicles formatius i no m’acabava de convèncer, fins que un dia el meu pare cercant per internet va trobar la pàgina d’eumes i desde el minut 1 ens va donar molt bona vibra. Estic fent el primer any del diploma en música avançada i so.

Què tal la teva experiència a Eumes?

La meva experiència a Eumes no és molt amplia, ja que he començat enguany, però per lo poc que porto aquí puc dir que l’experiència es molt bona. Totes les assignatures que estic fent son molt importants per poder ser productor, compositor, tècnic de so… M’ho passo molt bé i amb el poc temps que porto he après molt, més del que pensava. Els professors son una passada, TOTS, expliquen molt be i es fa tot molt més fàcil amb ells, es nota que els hi agrada i apassiona la música. També mola molt que a Eumes es faixin masterclass per els alumnes, per exemple aquesta setmana cada capvespre hi ha una masterclass de persones molt top dins el mon de la música, el Julio Navas, Rafa Sardina, Marc Martin (que també es professor de Logic aqui a Eumes)… 

En quins projetes musicals estàs ara mateix?

Ara mateix estic ficat amb el concurs del remix context (el concurs d’eumes amb intermezzo), ja se que hi ha molt de nivell però mai es sap que pot passar. I també estem preparant cosa per aquest nadal amb el meu grup 4moixos, on jo estic ficat amb la producció.

Com et veus d’aquí cinc anys?

Fuu! sincerament, NI IDEA, m’agradaria d’aqui 5 anys poder dir que m’estic dedicant a la música, ser un bon productor, ser compositor bandes sonores… Fer el que m’agrada.

Puertas abiertas CTA
×