ENAI
Artista i A&R

Sorgit de la vibrant escena de la música electrònica de Girona, Enai s’ha consolidat de manera constant com una força a tenir en compte. El seu so profund i melòdic, caracteritzat per la seva capacitat d’evocar una atmosfera estimulant i emocionalment ressonant, ha captivat el públic de tot el món i ha aconseguit l’admiració dels pesos pesants de la indústria.

La passió d’Enai per la música electrònica es va encendre a finals de 2012, alimentada per una gana insaciable per raves i festivals. La seva incursió inicial a la indústria va implicar l’edició per a Fresco Records, on va perfeccionar les seves habilitats A&R durant dos anys. L’any 2017, el seu talent havia transcendit fronteres, donant lloc a la seva primera actuació internacional a Alemanya.

Des del primer moment, les produccions d’Enai han ressonat amb artistes reconeguts com Solomun, Tale of Us, Adriatique, Argy o Tiesto.

En els últims anys, Enai ha llançat diverses produccions notables, amb el seu tema més recent, “The Gate”. Publicat al líder de la indústria, Afterlife, aquest tema exemplifica el talent excepcional d’Enai i el seu compromís per superar els límits del techno melòdic. Al costat d’EPs notables com “Fall” i “Ira”, i senzills d’èxit com “Visionaire”, “Treasures” i el seu remix de “World’s Perception” de Hollt, Enai continua consolidant la seva posició com a productor d’una creativitat i innovació sense igual en el món. escena de la música electrònica.

La influència global d’Enai s’estén molt més enllà de l’estudi. Els seus conjunts electrificants han encès pistes de ball a nombrosos països, com Alemanya, Bèlgica, Egipte, Tunísia, Índia, Marroc, França, Líban…

Ha fet vibrar els escenaris de festivals i clubs destacats, com ara Amsterdam Dance Event, Fort Festival, OffSonar Barcelona, Delirium Festival, Input Barcelona.

×