Els 5 plugins preferits de Luka Caro

Després de que OneD ens parlés dels seus 5 plug-ins preferits per produir música, arriba el torn de Narcís Castellà, professor de Music Business, productor musical conegut sota el nom de Luka Caro i gerent de la promotora Midnight.

Aquí teniu el seu top 5 plug-ins:

Nexus

Roompler ideal per tenir sempre els sons més actuals. Et dóna la immediatesa per treure ràpidament una idea per a treballar posteriorment amb ella, els seus pianos són una autèntica delícia.

Nexus 

Sausage fattener

Saturador per aconseguir un punt de color a la mescla, funciona bé tant en pistes com en grups. A més, el seu disseny resulta realment graciós, serà perquè bé de les mans de Dada Life.

Sausage fattener 

Spire

Sintetitzador ideal per produccions del caire dels estils com el Melbourne i Progressive, proporciona sons amb una corpulència molt característica.

Spire

Kick de Sonic Academy

Instrument perfecte per aconseguir bombos actuals de diferents estils, amb tots els paràmetres que conformen un bombo totalment manipulable. És molt útil per assegurar-te que el teu bombo està a to amb la totalitat de la teva producció.

Kick 

Pro EQ2 FabFilter

Equalitzador amb molt bones opcions, com per exemple poder veure la nota que estàs treballant. Ideal per a la mescla harmònica.

Pro Eq2 FabFilter

Aquest són els 5 plug-ins preferits per produir música de Luka Caro. Què us han semblat?

×