Els 5 plugins preferits de l’Carles Reixach

Estrenem nova secció al nostre blog, amb els 5 plugins preferits de diferents productors musicals. Carles Reixach, director d’EUMES i Ableton Certified Trainer, inaugura l’apartat amb aquests plugins:

Humanizer

Creat per James Holden, aquest dispositiu de Max for Live fa que les nostres composicions “cobrin vida” interconnectant les diverses pistes i clips MIDI per a que es comportin com una banda tocant en viu. El procés humanitza la informació MIDI de cada pista amb un algoritme que estudia la interrelació entre els diferents instruments on hi apliquem l’efecte.

Humanizer by James Holden.
 

Envelope Follower / LFO

Dins del pack “Max for Live Essentials” trobem un senzill control que llegeix una font d’àudio o un LFO i que permet interconnectar la informació a qualsevol paràmetre de qualsevol dispositiu, ja sigui natiu o de terceres marques, oferint possibilitats infinites d’interconnexió i de “reacció en cadena” entre plug-ins MIDI i Àudio.

www.ableton.com
 

Rop Papen Subboom Bass

Una navalla suïssa per accedir a un assortiment de baixos i subgreus per a nodrir les teves produccions. De forma ràpida es pot assentar a la mescla un baix ple de cos i moviment en tot l’espectre de freqüències.

Rob Papen Suboom Bass
 

J74 Progressive

Tota una suite de plug-ins per a treballar l’harmonia, escales, acords i melodies dels teus projectes.

J74 Progressive
 

Soneq Pro

Basat en un equalitzador analògic Pultec, aquest plug-in tan senzill és capaç d’engreixar les parts més greus d’un so de forma càlida i efectiva.

Soneq Pro


Què us sembla la seva selecció?

×