fbpx

Els 5 plugins preferits de l’Àlex del Amo

Tornem amb una nova selecció dels millors plug-ins per a produir. Aquest cop és Àlex del Amo l’encarregat de descobrir-nos els que ell utilitza per a crear la seva música.

Multiband Compressor de Cubase

Aquesta és l’eina definitiva per donar cos i modelar els leads i layers de leads.
Al principi és estrany perquè no saps ben bé què fas, però quan el domines el pots utilitzar com una eq amb esteroides i propietats dinàmiques. Què més vols?

Multiband Compressor de Cubase

Sonic Academy Kick

L’instrument número 1 en la creació de kicks! El plug-in consta de dues parts en les quals podem treballar la capa d’aguts i la de greus. El fet de poder importar els teus propis clicks obre un ventall de possibilitats enorme a l’hora de dissenyar el kick perfecte.
La part de greus en la qual podem treballar el to adient a la producció és senzillament genial. Molt recomanable.

Sonic Academy Kick

Api 2500

L’utilitzo en tots els meu projectes per realitzar la tècnica de compressió en paral·lel, en mescles molt baixes de volum i utilitzat en modo pre fader és quan mostra tot el seu poder.

Api 2500
 

Fab filter Q2

Per mi l’eq que ha fet que deixi d’utilitzar altres eq’s. El fet de mostrar-te la nota en la versió 2 m’ajuda molt alhora d’equalitzar harmònicament.

Fab filter Q2


Spire

El sintetitzador 4×4 que no falta mai a les meves produccions. Em permet recrear sons de tipus trance però amb un aire underground que no li trobo als altres.
Tot i que falta perfeccionar-lo amb controls tipus macro, mai em deixa de sorprendre a l’hora de crear leads per chords, o leads solistes. A més, treballa molt bé els plucks i em permet treure baixos terrossos amb molta facilitat.

Spire

Fins aquí la selecció de plug-ins de Álex del Amo. Què us ha semblat?
×