fbpx

Professorat

EKATERINA GAGKAEVA
Professora Introducció Musical i Harmonia

És pianista, arpista i compositora, es va graduar a la facultat de Composició i Musicologia del Conservatori Superior de San Petersburg, per desprès obtenir el grau superior i máster (magna cum laude) de Tecnologies Musicals a la Universitat de Pedagogia Herzen de San Petersburg.

És autora d’obres musicals per  piano, arpa, i conjunts instrumentals, a més, ha composat música per nens, anuncis i programes de televisió.

Des de el 2014, ha compartit la seva activitat docent en escoles de música de la província de Girona, amb actuacions de diversa índole com a pianista en Concerts Clàssics (L’Escala – Empúries), en el Cicle de concerts tardor-hivern 2018-19 (Casa de la Cultura de Girona) en gires de la coral basca Mairu Abesbatza, en el VII Circuit Lied del Montseny (Arbúcies), en el Krasny Oktiabr (Ateneu Barcelonés), en les Jourées Européennes du Patrimone (Port-Vendres), etc.

Des del 2018 treballa com a professora d’assignatures musicals a EUMES, combinant amb la seva metodologia d’ensenyança les millors tradicions de la música clàssica com les tecnologies del segle XXI

×

Powered by WhatsApp Chat

×