Professorat

EDUARD BAZTÁN
Professor Pro Tools

Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Màster en Disseny i Estratègia de Packaging, inicia la carrera professional a Morillas Brand Design (Barcelona). Després de treballar en diversos estudis de disseny de Barcelona torna a Girona i s’estableix pel seu compte, alhora que comença a impartir cursos en les especialitats de disseny gràfic i comunicació. Posteriorment s’incorpora a una de les grans agències de Girona i passa ràpidament al càrrec de Director d’Art.

Després de més d’un any decideix fer un canvi en la seva vida i centrar tots els seus esforços a la música i el so. Es gradua a MK3 (Barcelona) amb el títol deTècnic en Sistemes d’Àudio i torna a donar classes, aquest cop de so, a l’EGE (Girona). L’any següent s’instal·la a San Francisco (EE.UU) on estudia un programa avançat de so, tant en música (composició, arranjament, producció, mescla, remescla…), com en audiovisuals (so per cinema, mescla en 5.1, so per videojocs…) i es certifica per Avid com a Pro Tools Operator (i cursat l’Expert), per FMOD i per Waves. Finalment, es gradua a Pyramind.

Combina els seus estudis amb el treball com a assistent d’enginyer a Fantasy Studios (Joe Satriani, Santana, Iggi Pop, Green Day, Journey, Counting Crows, Creedence, Bill Frisell…) participant en sessions de gravació per grans artistes, així com pels estudis de Pyramind (Hallo Anniversary, Disney Inside Out, World of Warcraft, Looney Tunes Dash, Bioshock 2, Rocksmith, Iron Man 2…) on rep crèdit pel treball a Sunset Overdrive, el videojoc de classe AAA de Microsoft l’any 2014, entre d’altres, i col·labora amb el Game Audio Institute de San Francisco.

×