fbpx

Diploma d'especialització en música avançada i so

Diploma en música avançada i so, reconegut al finalitzar els estudis com un diploma d'especialització per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, enfocat a la formació en producció musical.

Producció

Producció

A través de les assignatures que formen part d’aquest mòdul, l’alumne adquirirà les habilitats necessàries per realitzar produccions de diferents estils musicals amb èxit. A través de diferents softwares, l’alumne aprendrà totes les tècniques necessàries per a desenvolupar la seva creativitat. L’altre pilar d’aquest mòdul és la mescla i la masterització, claus per aconseguir que les nostres produccions estiguin a l’altura de les exigències del mercat.
Música i composició

Música i composició

Aquest mòdul engloba totes les assignatures que faran que l’alumne tingui una base sòlida sobre el llenguatge musical i l’harmonia. Així, podrà crear fàcilment composicions musicals efectives en les seves produccions. A través del llenguatge musical, l’harmonia avançada i una introducció al piano, l’alumne podrà expressar musicalment les seves idees.
So

So

En aquest mòdul teòric-pràctic s’aprèn la teoria del so i els coneixements necessaris per poder realitzar la sonorització d’un concert, d’una conferència o de qualsevol espai a través de la correcte col·locació d’altaveus i micròfons. També s’adquireixen els coneixements bàsics sobre acústica, amb l’objectiu de poder condicionar correctament un espai on treballar el so.
Gravació

Gravació

En aquest mòdul l’alumne aprèn les funcions del tècnic en un estudi de gravació. Des de la preparació d’una sessió, les tècniques microfòniques necessàries, les diferències tècniques en funció de l’estil que es grava i tot el que un bon tècnic ha de saber per portar a terme gravacions de qualitat. També aprendrà les tècniques de mescla que defineixen els diferents estils musicals.
Història i estètica musical

Història i estètica musical

A través d’una visió antropològica i humanística, s’explora l’evolució de la música moderna i electrònica en el temps. D’aquesta manera l’alumne veurà com els canvis estètics sorgeixen arrel dels estats d’ànims de la pròpia societat.
Audiovisual

Audiovisual

La producció audiovisual és molt important per EUMES, és per això que li dediquem aquest mòdul, on s’explora en la composició, sensibilització, disseny sonor, producciómusical i radiofònica (tot i que no té part visual, sí que en té de narrativa). En aquest mòdul s’aprenen parts conceptuals, artístiques i tècniques per igual, finalitzant amb una part pràctica on s’assimila tot l’aprenentatge.
Síntesi

Síntesi

Aquest mòdul explora totes les tècniques necessàries per dominar el disseny de sons amb els quatre estàndards de la producció: Serum, Massive, Spire i Fm8. A part de dominar totes les parts del sintetitzador, en aquesta assignatura també es tractarà el disseny sonor des del punt de vista estilístic.
Actuació en directe

Actuació en directe

Internet ha creat una nova manera d’entendre el negoci musical. Els diners ja no provenen de les ventes de CD’s o de les descàrregues digitals sinó, en molts casos, dels concerts o actuacions, que ja no poden ser convencionals, han d’aportar quelcom que marqui la diferència. En aquest mòdul s’aprèn com aconseguir aquest valor afegit a les actuacions en directe.
Music Business

Music Business

L’objectiu d’aquest mòdul és proporcionar als alumnes els coneixements essencials pel seu desenvolupament professional dins de la indústria musical. L’alumne aprendrà els aspectes i els mètodes necessaris per tal de poder autogestionar els assumptes artístics, empresarials, comunicatius, promocionals i legals relatius a la seva carrera.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Propera convocatòria
Setembre 2022
Horaris disponibles 
Grup matí: 9:30h - 13:30h (Català)
Grup tarda: 14:30h - 18:30h (Castellà)
Durada
3 anys
600 hores anuals
Lloc
Girona
Vols rebre més informació?

Sol·licitar més informació

×