fbpx

Diploma d'especialització en música avançada i so

Diploma en música avançada i so, reconegut al finalitzar els estudis com un diploma d'especialització per la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació, enfocat a la formació en producció musical.

Si l’alumne escull cursar un quart any al Regne Unit, tindrà l’opció d’aconseguir un B.A. (HONS), en l’àmbit de la producció musical i el so. Podrà escollir entre diferents B.A. (HONS):

  • BA (Hons) Music Technology (Audio Post Production)
  • BA (Hons) Music Technology (Electronic Music Production)
  • BA (Hons) Music Technology (Mix and Mastering)
  • BA (Hons) Music Technology Specialist
  • BA (Hons) Music Technology (Music Recording and Production)

L’alumne haurà de cursar i aprovar les assignatures d’EUMES (180 crèdits ECTS) i haurà de realitzar l’últim any del B.A. (HONS) que esculli (60 crèdits).

D’aquesta manera l’alumne obté una doble titulació: Diploma d’especialització en música avançada i so (Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació) i un B.A. (HONS) (University of West London).

Quins avantatges t’aportarà?

B.A. (HONS)

B.A. (HONS), en l’àmbit de la producció musical i el so, al Regne Unit.

Enriquiment i coneixement

Viure un any al Regne Unit t’aportarà una experiència que t’enriquirà com a persona i t’ajudarà a saber-te desenvolupar en diferents situacions. A més, aconseguiràs dominar l’anglès perfectament, cosa imprescindible per desenvolupar la teva carrera professional.

Contactes dins de la indústria musical

Començaràs a generar una xarxa de contactes dins del sector al Regne Unit, un dels països amb la indústria musical més desenvolupada. Ara el mercat laboral és global, així que has de començar a moure’t per altres països per augmentar les possibilitats d’èxit.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Propera convocatòria
Setembre 2022
Horaris disponibles 
Grup matí: 9:30h - 13:30h (Català)
Grup tarda: 14:30h - 18:30h (Castellà)
Durada
3 anys
600 hores anuals
Lloc
Girona
Vols rebre més informació?

Sol·licitar més informació

×