fbpx

ABLETON EXPERT MUSIC PRODUCER

Forma't en totes les facetes de la producció musical, des de la composició, a la producció, mescla i mastering, tot a través d'Ableton Live. Títol reconegut oficialment per Ableton.

INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES ·

Pròxima convocatoria
Setembre 2023

Dilluns, dimecres i divendres
de 18:30 a 21h

+100h de classe
repartides en 4 mesos

Presencial amb
opció online

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE EL CURS

Si després de llegir tots els apartats anteriors encara tens dubtes, aquí intentem resoldre’ls.
També pots contactar amb nosaltres omplint el formulari que trobaràs al final de la pàgina i estarem encantats d’ajudar-te. 

Cada any hi ha dues convocatòries del nostre curs de producció AEMP: al setembre i al gener.

El curs és presencial, però tenim opció a modalitat online. Això significa que, si no pots assistir presencialment a l’escola perquè vius fora de Girona, podràs fer el curs de forma online a través de Zoom en directe. Això també suposa un avantatge pels alumnes que decideixin fer el curs de forma presencial, ja que si no poden assistir a alguna classe, la poden recuperar posteriorment al quedar gravades al núvol intern de l’escola.

Sí. Cada alumne obtindrà un paquet amb les eines necessàries a l’iniciar el curs (llicència d’Ableton Live Suite 11 i packs de Samples), i seran per l’alumne de forma vitalicia.

No és necessari cap títol per poder cursar aquest curs.

Sí. Cal tenir mínim 16 anys per accedir al curs de producció musical AEMP.
No hi ha edat màxima.

El curs de producció musical AEMP té una durada de 4 mesos, durant els quals es realitzen 102,5 hores de formació.

Les classes del curs són presencials a l’escola Eumes, a Girona. També tenim opció a modalitat online.

Les classes s’imparteixen tres dies a la setmana: dilluns, dimecres i divendres, de 18.30 a 21 h. Aquest horari ha estat escollit per poder maximitzar la compatibilitat amb aquelles persones que volen compaginar AEMP amb altres estudis o obligacions laborals.

Sí. Un dels valors afegits de la nostra escola és que adaptem els continguts de les classes a les necessitats de cada alumne. Així, es tinguin els coneixements que es tinguin en aquest àmbit, cada alumne pot desenvolupar el seu projecte al ritme que ell mateix es marqui.

Si teniu algun dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu a eumes@eumes.cat o trucant directament a l’escola: 646 462 648.

INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES ·

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×