BRIDGE 48 Digital Campus

5 dies aprenent dels millors productors.

Dies: del 4 al 8 de maig. 

Horari: de dilluns a divendres 17.00h a 20.00 h. (Hora espanyola). 10:00 Mèxic. 11:00 NY. 12:00 Buenos Aires. 00:00 Seoul.

Curs Online en directe.

Preu: 45 € / dia o 199 € / 5 dies

Professors: Davide Squillace, Coyu, Flug, Shall Ocin, Clockpoets i Juan “el mago” Ribes.

 

Format: al ser un curs modular, es poden impartir la totalitat dels 5 dies o dies concrets.  

Places limitades. Inscripcions obertes

Demana'ns més informació

 • Aquest curs inclou 5 masterclass de producció musical amb alguns dels artistes i productors més importants a nivell nacional i internacional: Davide Squillace, Coyu, Flug, Shall Ocin, Clockpoets i Juan “el mago” Ribes.
 • Cada Masterclass consta d’un total de 3 hores en directe de formació amb cada un dels productors.  
 • En total 15 hores de classes en línia i en directe perquè puguis resoldre qualsevol dubte. No es tracta d’un curs online “pre-gravat” en el qual no tens feedback del professor, sinó que estaràs en directe amb els artistes i productors. 
 • Format: al ser un curs modular, es poden impartir la totalitat dels 5 dies (199 €) o cada dia per separat (45 € / dia). 

El Digital Campus és un programa d’una setmana durant la qual rebràs l’orientació de productors experts i destacats de la indústria musical, en diferents etapes del procés creatiu, abordant la Composició Musical, el Disseny Sonor, els Modulars, el Mixing & Mastering i finalitzant amb Music Career Coach. Un cicle en què els instructors compartiran recomanacions que determinen la seva identitat artística.

Al ser un curs modular, es poden impartir la totalitat dels 5 dies (199 € / 5 dies) o cada dia per separat (45 € / dia)

DILLUNS → Composició Musical 

FLUG compartirà un dels seus projectes des del seu procés creatiu i les seves tècniques. 

DIMARTS → Disseny Sonor  

SHALL OCIN exposarà procediments de disseny de sons en les seves produccions.

 

DIMECRES → Modulars  

DAVIDE SQUILLACE & CLOCKPOETS exploraran el potencial dels modulars demostrant el seu funcionament. 

DIJOUS → Mixing & Mastering  

JOAN “el mago” RIBES ensenyarà els seus mètodes d’intervenció artística en aquests processos. 

DIVENDRES → Sound and Music Coaching  

COYU indagarà en la seva visió inspiradora com curador i productor musical al llarg de la seva carrera. 

 • DAVIDE SQUILLACE

Una ànima inquieta. Una persona que va tres passos per davant del que dicta el present. Amb més de 20 anys de carrera artística, el napolità establert a Barcelona és un dels dinamitzadors culturals més importants de l’escena, co-fundador de BRIDGE 48 i té una interminable discografia.

 • COYU

No es tracta tan sols d’un dels DJ-productors espanyols més reconeguts a nivell internacional, a més està al capdavant del seu propi segell, Suara, que és sens dubte una de les discogràfiques més destacades a l’escena de la música electrònica mundial, havent aconseguit el número 1 tant a Beatport com a Resident Advisor.

 • FLUG

És lloat pels grans noms del techno mundial. La seva autodisciplina inigualable a l’estudi, la seva humilitat en l’enfocament, la seva passió feroç i dedicació general a la música electrònica, l’han posicionat amb una sòlida carrera com a DJ i productor abanderat del techno més autèntic i actual.

 • SHALL OCIN

Mà dreta de Maceo Plex i productor requerit a nivell mundial per la seva oïda privilegiada per a crear sons complexos i profunds, estén la seva discografia en segells capdavanters com Drumcode, Ellum, Bedrock o Systematic.

 • SAVI CLOCKPOETS

Filantrop del coneixement i el maneig dels modulars, Savi acumula una saviesa de la síntesi modular excepcional. Un erudit de la matèria que afortunadament pertany a la família de co-fundadors de BRIDGE 48 posant tot el seu saber al servei dels músics del futur.

 • JUAN RIBES

Enginyer de Mastering, més conegut per “el mago” de BRIDGE 48. La seva fama el precedeix per la seva extraordinària visió objectiva en el tractament final d’una obra amb els seus masterings, i la seva intervenció artística que a través del mixing ordena elements de freqüència, dinàmica i equilibri com pocs d’altres.

Per a impartir aquest curs només et caldrà: 

 • Un dispositiu amb el que conectarte: ordinador o tablet.
 • Auriculars.
 • Connexió a Internet.
 • Software per establir la connexió: una vegada t’hagis inscrit t’enviarem per correu totes les instruccions per instal·lar-ho.
 • Coneixement mig de producció musical.

NO és necessari:

 • Webcam: tot i que sí és recomanable per millorar la interacció en línia. 

Sol·licitar més informació