fbpx

Desena edició del Future Music Forum a Barcelona

Els propers 11, 12 i 13 de setembre tindrà lloc la desena edició del Future Music Forum (FMF), en la que el nostre director, Carles Reixach, participarà amb la realització d’un taller de producció musical.

Future Music Forum és un dels esdeveniments de música de referència a nivell mundial, que reuneix a professionals de la Indústria d’arreu del món, amb sessions de networking, masterclass, taules rodones, tallers i presentacions en viu de bandes emergents.

En aquesta edició ja hi ha confirmats ponents com Mark Mulligan (Midia Research), Scott Cohen (Warner Music), Bill Bradford (Smule), Roger Sanchez, (Dj, Producer ) Eddie Maroun ( CEO, Anghami ), entre d’altres.

El divendres 13 de setembre, Carles Reixach, director d’EUMES, impartirà un Workshop dins de l’esdeveniment, en el que presentarà diferents opcions de configuració de hardware i software, per a la creació i execució d’una Live Performance amb Ableton.

En aquest taller s’utilitzarà Ableton Live, Ableton Push 2, Akai APC40, Clyphx, tablets i microfonia, per a plantejar diferents situacions, amb l’objectiu de resoldre els diferents problemes amb els que es pot trobar un artista, a l’hora de preparar i executar la seva actuació en directe.

Trobareu tota la informació sobre l’esdeveniment i entrades aquí.

Deixa un comentari

×