CURSOS

Dj de club, Ableton Live, Cubase, Mix&Mastering, Disseny sonor

El curs està enfocat tant a persones que no tenen coneixement sobre producció de música com a persones que ja tenen experiència i volen perfeccionar alguns conceptes.

Curs de Dj de Club en un format de classes particulars, amb l’objectiu de què l’alumne aprengui més ràpidament la professió de Dj. Tenim dues modalitats de curs, el Basic i el Pro, en funció del nivell de coneixements i necessitats de cada alumne. 

Treballa els aspectes bàsics de l’harmonia, que són crucials per a la producció musical. Dirigit a alumnes amb interès per a la producció musical, independentment de quin sigui el seu estil musical.
Amb aquest curs aprendràs des de les funcions bàsiques de Cubase fins a les eines més avançades que ofereix el software a l’hora de produir música electrònica.
Curs enfocat a persones que ja tenen coneixements de producció, però que necessiten aportar un so professional a les seves creacions, a través de les tècniques necessàries per equalitzar, comprimir, limitar o aplicar efectes a qualsevol producció.

Professorat

Newsletter

Subscriu-te al nostre newsletter per rebre les últimes novetats
×