CURSOS

Amb els nostres cursos intensius presencials aprendràs competències específiques en poc temps amb els millors professionals de la indústria.

CURSOS DISPONIBLES

Tots els cursos disponibles a EUMES actualment:

Ableton Live Basic

Ableton Live Basic

30 hores

Amb aquest curs prendràs tot allò necessari per començar a produir les teves pròpies cançons. Durant el curs, podràs explorar les funcions bàsiques d'Ableton Live, com l'enregistrament d'àudio i MIDI, l'ús d'efectes i la creació d'arranjaments musicals.

El curs està indicat per a persones que s'estiguin iniciant en el món de la producció musical.  

INFORMACIÓ COMPLETA.

Ableton Live Pro

Ableton Live Pro

30 hores

En aquesta formació avançada d’Ableton Live PRO t’ensenyarem les tècniques i eines més sofisticades de producció musical com la síntesi de so, el mostreig avançat i el disseny de so d'alta qualitat. A més a més, podràs treballar amb projectes de música electrònica més complexos i aprendre a crear els teus propis efectes personalitzats.

El curs està indicat per a persones que ja tinguin coneixements previs.

INFORMACIÓ COMPLETA  

Mix & Mastering

Mix & Mastering

30 hores

Al curs de Mix i Mastering aprendràs les tècniques més sofisticades de mescla i masterització de pistes d'àudio, utilitzant les últimes eines i tecnologies disponibles. Aprendràs a equalitzar les pistes d'àudio, ajustar els nivells de volum i panoràmica, aplicar efectes i més, tot mentre millores la qualitat sonora de les teves produccions.

INFORMACIÓ COMPLETA

Curs DJ de club

DJ de club

20 hores (horari a convenir)

El curs de DJ a Eumes està impartit per professionals de la indústria musical, amb experiència en l’ensenyament de tècniques de DJ i producció musical. El programa està dissenyat per adaptar-se a estudiants de tots els nivells.

El nostre curs de DJ és una excel·lent opció per a aquells que busquen aprendre a punxar, des dels fonaments fins a tècniques avançades.

INFORMACIÓ COMPLETA

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×