fbpx

CURSOS
EUMES

Dj de club, Ableton Live BASIC i PROP, Mix&Mastering, Songwritting

A EUMES t’oferim una formació completa d’Ableton Live BASIC, on aprendràs tot allò necessari per començar a produir les teves pròpies cançons. Durant el curs, podreu explorar les funcions bàsiques d’Ableton Live, com l’enregistrament d’àudio i MIDI, l’ús d’efectes i la creació d’arranjaments musicals.

En aquesta formació avançada d’Ableton Live PRO t’ensenyarem les tècniques i eines més sofisticades de producció musical com la síntesi de so, el mostreig avançat i el disseny de so d’alta qualitat. A més a més, podràs treballar amb projectes de música electrònica més complexos i aprendre a crear els teus propis efectes personalitzats.

Al curs de Mix i Mastering aprendràs les tècniques més sofisticades de mescla i masterització de pistes d’àudio, utilitzant les últimes eines i tecnologies disponibles. Aprendràs a equalitzar les pistes d’àudio, ajustar els nivells de volum i panoràmica, aplicar efectes i més, tot mentre millores la qualitat sonora de les teves produccions.

En aquest curs t’ensenyarem a dominar les habilitats tècniques i artístiques que fan d’un bon DJ, des de la barreja de diferents gèneres de música fins a la selecció de pistes adequades per a l’ocasió. També aprendràs a utilitzar efectes i tècniques de mescla avançades per crear una experiència única i emocionant a qualsevol festa o club.

A EUMES descobriràs com desenvolupar les teves habilitats creatives i de composició de cançons, des de la conceptualització de la idea fins a la producció final de la teva música. Aprendràs tècniques avançades d’harmonia, estructura i melodia, i treballaràs a l’escriptura de lletres efectives i significatives. Amb el curs de Songwriting d’EUMES, estaràs ben preparat per assolir els teus objectius de composició de música i desenvolupar la teva carrera musical.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×