fbpx

Curs online/presencial Ableton Live

Pròxim curs: 1 de juliol al 22 de juliol

Professor: Carles Reixach

Duració: 30 hores.

Dies: Dilluns, dimecres i divendres de 16 a 19 h

Curs híbrid, Presencial i/o Online.

Preu: 490 € / *392€ els membres premium de la  Plataforma Eumes Online.

Places limitades. Inscripcions obertes


INSCRIU-TE

Demana’ns més informació​


Curs online de producció musical amb Ableton Live a EUMES

Ableton Live és una de les eines de producció musical més potents avui en dia, i també l’únic software que ha estat creat tant per a la composició musical com per a la música en directe.

Amb aquest curs aprendràs tant sobre producció de qualsevol gènere musical com sobre la realització de directes amb aquest software, i adquiriràs un flux de treball òptim per poder plasmar idees amb una gran rapidesa. El curs està enfocat tant a persones que no tenen coneixement sobre producció de música com a persones que ja tenen experiència i volen afinar alguns conceptes.

Tocarem tot el necessari per aprendre a produir música: audio, midi, mescla, domini del programa, creació de ritmes, baixos, melodies, síntesi, efectes, composició… I anirem molt més enllà de les eines bàsiques; com ser més original, recrear els efectes que t’agraden dels teus artistes preferits o acabar temes inacabables.

Al final tot cobra sentit perquè hauràs de desenvolupar un projecte final en forma de cançó segons el temps dedicat y projecte artístic.


INSCRIU-TE

Ableton live clases
El professor

Carles Reixach és el director i un dels cofundadors de l’escola EUMES, en la que també imparteix classes de producció musical. És Ableton Certified Trainer.

És especialista en producció musical i disseny sonor per a mitjans audiovisuals. Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat produccions musicals per a televisió (RTVE, Canal+, TV3), documentals (“El Bulli, historia de un sueño”), publicitat (Popstarz) i cinema (“Confidencias” 35mm), tant d’àmbit nacional com internacional.

La seva experiència li ha permès treballar en projectes de tots els estils i formats existents: clàssic, modern, electrònic, acústic, etc. Sempre en constant evolució i conscient de que la música i el so son la seva major vocació, actualment treballa produint música i dissenyant sons pel sector dels videojocs.

Què inclou el curs?

Temari

Introducció

Música i so

Producció musical

Conceptes de Live

Flux de treball de Sessió i Clip

Flux de treball d’Arrangement

Instruments

Efectes d’àudio

Efectes MIDI

Mescla i Mastering

Projecte Final
Objectius
L’alumne, després de realitzar el curs, adquirirà els següents coneixements:

Què necessito per fer el curs?

Material necessari:

Si és fa presencial:
Portar cascs, un disc dur o pen drive i per prendre apunts, a classe tindreu un ordinador mac amb el programa per treballar; casa recomanem que tingueu el programa per millorar, no inclós en el curs. Us podeu descarregar la demo de 3 mesos de duració aqui: https://www.ableton.com/en/trial/

Si es fa online:
Tenir el programa instal·lat a casa amb la mateixa versió de classe, connexió a internet, webcam, i cascs.

En els dos casos:
 Coneixement bàsic/mitjà de producció musical

Altres Cursos que et poden interesar

Sol·licitar més informació

×