CLASSE OBERTA PRODUCCIÓ

📍Presencial

Descobriu l'experiència del Diploma amb Àlex de l'Amo.
Aquesta classe serà un petit aperitiu del que pot ser una classe de producció al nostre Diploma.

Evento Gratuito
Imprescindible registro.

Sábado 3 de Febrer
11:00h

Duración de 1 hora

TÈCNIQUES VOCALS AMB ÀLEX DEL AMO​

Alex porta 20 anys al món de la producció musical i la docència.
Les seves produccions s’han editat en segells nacionals i internacionals com Armada Music, Cr2, Smash The House, Toolroom, Blanc i Negre, Sony Music Spain, Clippers Music i molts altres.

Moltes de les seves produccions han entrat en llistes importants com Billboard Hot Dance Club, Calibre 45 o Màxima Fm i han estat sintonies de TV en cadenes com ABC USA, NEOX, Antena 3 o TV3. Ha treballat amb artistes de la talla de Nicky Romero, Joachim Garraud, Les Schmitz, Hiddn, DVLM, Hattiras, Juicy M o Luka Caro i s’ha especialitzat aquests darrers anys com a mesclador, masteritzador i arranjador.

Alex compta amb el Steinberg Certified Official Trainer per al popular programari musical Cubase. Sempre ha compaginat la seva faceta de productor d’estudi amb la de professor a l’aula, amb la qual ha tingut més de 500 alumnes cada any que porta dedicat al món de la docència. Imparteix classes de Producció de Remixes, Processos Vocals, Producció de Layers Instrumentals i Percusius a l’Electrònica.

Si vols millorar en els processos que apliques a les teves pistes vocals i instrumentals, o treure-li el màxim profit al teu propi estil, no et pots perdre aquesta classe oberta.

Què descobriràs en aquesta classe oberta?

1. Producció:
Descobreix les habilitats necessàries per fer un tema musical d'èxit.
2. Tècnica:
Aprèn a aplicar tècniques vocals i llenguatges contemporanis per a la producció.
3. Barreja i mastering:
Aconsegueix que la producció estigui a l'alçada de les exigències del mercat.

REGISTRA'T

    ×