Professorat

ARNAU OLIVÉ
Professor naturalesa del so i gravació

Arnau Olivé és professor de les assignatures de “Naturalesa del so”, “Acústica i so directe” i “Gravació” del nostre Diploma en música avançada i so.

És enginyer tècnic de telecomunicacions, especialitzat en so i imatge, per la Universitat Ramon Llull. Ha cursat estudis musicals bàsics al Taller de Músics. Ha realitzat el curs de disseny de sistemes d’àudio de Meyer Sound i també ha estudiat veu parlada i teatre a l’escola El Galliner.

Compta amb més de 8 anys de dedicació professional al so directe, àmbit en el que ha treballat en festivals, teatres, auditoris, sales i esdeveniments públics de tota mena, sobretot musicals. Ha realitzat enregistraments musicals en directe, treballs de disseny sonor per a aplicacions informàtiques, falques per a festivals musicals i restauració sonora de documents històrics. Ha impartit classes al Departament d’Ensenyament i a la desapareguda escola de so Mk3, a més d’haver impartit tallers sobre processament electrònic de la veu. Ha treballat a la Fonoteca de Catalunya com a conservador i digitalitzador de documents sonors antics.

Com a músic electrònic ha actuat arreu de Catalunya i ha enregistrat dos treballs discogràfics sota el pseudònim Orna. Recentment ha donat passos com a creador audiovisual, realitzant, entre d’altres, un videoclip i un migmetratge. A més, ha estat coorganitzador del Festival L’Estrany de Banyoles durant 7 anys.

×