Professorat

Àlex del Amo
Producció amb Cubase

Àlex del Amo és el professor de l’assignatura de realització de remescles i de producció musical amb Cubase. També, és qui imparteix el curs intensiu de producció de música electrónica amb Cubase.

És un reconegut productor musical dins del panorama Dance, a nivell nacional i internacional. Durant els 10 darrers anys ha publicat més de 150 referències al mercat i ha treballat conjuntament amb artistes nacionals de la talla de Julio Navas, David Tort o Les Schmitz i amb artistes internacionals com Joachim Garraud o Robbie Rivera.

Les seves produccions han entrat a les primeres posicions de les principals llistes i s’han descarregat a més de 25 països arreu del món.

Amb el seu projecte Pop “The House Rejects” creat conjuntament amb Oliver Schmitz, Micah The Violinist i l’artista nord americà Joshua Micah, aconsegueixen col·locar el single “When The World Ends” al número 36 del Hot Dance Club de la prestigiosa revista Billboard, arribant a ésser seleccionada com la sintonia musical d’una de les sèries més populars al canal ABC americà.

×