ABLETON EXPERT MUSIC PRODUCER

Forma't en totes les facetes de la producció musical, des de la composició, a la producció, mescla i mastering, tot a través d'Ableton Live. Títol reconegut oficialment per Ableton.

INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES ·

Pròxima convocatoria
Gener 2024

Dilluns, dimecres i divendres
de 18:30 a 21h

+100h de classe
repartides en 4 mesos

Presencial amb
opció online

QUÈ APRENDRÀS?

El curs, de 4 mesos de duració, està reconegut oficialment per Ableton, i s’estructura en tres mòduls principals de 30h cada un, on aprendràs tots els secrets de la producció musical i el programa Ableton Live, des de com començar un tema en la seva fase de composició fins a la mescla i masterització finals, passant per tot el procés de producció integral. Finalment, el quart mòdul, amb 12h de duració, consta de tutories grupals i personalitzades on el professor et guiarà en el teu projecte final

ABLETON LIVE
BASIC

Aprendràs totes les bases d’un dels DAW més utilitzats, i et donarem totes les eines perquè puguis produir la teva música.

ABLETON LIVE
PRO

Descobriràs tècniques de producció avançades i tots els secrets d’Ableton, per aplicar  les teves produccions.

MESCLA &
MASTERITZACIÓ

Et donarem les eines i coneixements perquè el teu so estigui a l’alçada dels millors temes del sector. 

PROJECTE
FINAL

El teu tutor et guiarà personalment durant el teu projecte final, amb tutories grupals i també personals.

CERTIFICAT OFICIAL

Un cop acabat el curs, els alumnes que superin l’avaluació de forma satisfactòria rebran un diploma expedit per Eumes i reconegut de forma oficial per Ableton, al ser l’escola un centre Ableton Certified Training Center. 

¿QUÈ INCLOU EL CURS AEMP?

Llicència Ableton Live Suite 11
Obtindràs un dels DAWs més utilitzats de tota la indústria. Una llicència per a tu, de per vida. 

Accés als estudis d’Eumes
Durant els 4 mesos que dura el curs, podràs reservar de forma gratuïta els estudis de producció, mescla i masterització i la cabina professional de DJ de l’escola.

Subscripció a Eumes Online (1 any)
Obtindràs una subscripció a Eumes Online, la plataforma formativa de l’escola, on trobaràs infinitat de masterclass, webinars i continguts (packs de samples, plantilles, etc.)

Carnet d’alumne Eumes
Et farem un carnet d’alumne de l’escola amb el que podràs gaudir de descomptes en diferents botigues (físiques i online).

INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES ·

A QUI VA DIRIGIT EL CURS?

A músics, Djs, tècnics de so i a totes aquelles persones que, tinguin o no coneixements previs, vulguin aprendre a crear la seva pròpia música des de zero. I vulguin compaginar aquesta formació amb els seus estudis o feina actuals. 

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×