fbpx

ABLETON ELECTRONIC MUSIC PROGRAM

Un any de formació oficial en producció musical,
Mescla i Mastering i negoci de la música, tot a través
del programa Ableton Live.

Próxima convocatoria
Setembre 2023

Dilluns, dimecres i divendres
de 16:30 a 20:30h

Duració d' 1 any
(fins maig del 2023)

Online

PRESENTACIÓ DEL CURS

EUMES, centre de formació certificat per Ableton, ofereix l’Ableton Electronic Music Program, focalitzat en la formació dins de tots els aspectes fonamentals de la producció musical amb Ableton Live:

Crea el teu Liveset

El format Live és el tret característic de molts productors productors i una part molt important per a qui vulgui exposar la seva música en directe d’una manera diferent al format set de DJ.

Creació de remixes, bootlegs i mashups

La creació de remixes, bootlegs o mashups s’ha convertit en una eina, per alguns artistes de la música electrònica, per donar-se a conèixer. En aquesta assignatura s’aprendran les tècniques necessàries per tal de realitzar-los amb èxit.

Producció musical

En aquesta assignatura s’aprendran les funcionalitats del programa a través de l’anàlisi de produccions dels diferents estils de la música electrònica. Podent veure, així, els entrellats de cadascuna.

Introducció al music business

Aprendràs i obtindràs els coneixements sobre les entitats de gestió de drets, contractes, segells discogràfics, comunicació, marketing, etc.. Aquesta assignatura dóna els coneixements bàsics per tal de que puguis entrar al mercat musical sense morir en l’intent.

Disseny sonor

Dins de la producció de música electrònica, la síntesi i el disseny de so és un dels aspectes fonamentals per tal d’aconseguir la sonoritat dels temes actuals, així com també per tal de diferenciar-se dels altres productors, aconseguint un so únic i personal.

Projecte final

En aquesta assignatura es realitzarà dues produccions musicals amb l’ajuda d’un tutor. Aquesta assignatura aglutina els coneixements adquirits durant tot l’any.

Mescla i masterització

La mescla i la masterització són dos processos fonamentals a l’hora d’aconseguir que la nostra producció sigui considerada professional i estigui dins dels estàndards que demana el mercat musical. En aquesta assignatura es treballaran els processos i eines necessàries per tal d’aconseguir un resultat sonor òptim.

Armonía i composició

Per tal de poder realitzar composicions amb èxit cal tenir uns coneixements bàsics d’harmonia. Per això, en aquesta assignatura s’ensenyen els coneixements de l’harmonia vertical (progressions d’acords) i horitzontal (melodia). D’aquesta manera l’alumne podrà realitzar composicions pròpies dins de les seves produccions musicals.

A més, tot l’alumnat del diploma, obtindrà una subscripció prèmium a la nostra plataforma de formació en línia, eumesonline.com, amb xerrades, masterclass, cursos, samples, tutories i molt més totes les setmanes.

 

INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES · INSCRIPCIONS OBERTES ·

A QUI VA DIRIGIT EL
DIPLOMA DE PRODUCCIÓ
MUSICAL AEMP?

A músics, Djs, tècnics de so i a totes aquelles persones que, tinguin o no conexiements previs, es vulguin especialitzar en la producció musical de qualsevol estil i gestionar un projecte artístic dins de l’indústria.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ

×