Ableton Electronic Music Program

Crea tu Liveset

Crea el teu Liveset

El format Live és el tret característic d’alguns productors i una part molt important per a qualsevol productor que vulgui exposar la seva música en directe d’una manera diferent al format set de DJ.

Autogestión musical

Introducció al music business

Els primers passos dins de la indústria musical es solen fer en solitari, és a dir, un mateix ha de gestionar-se la carrera. Aquests primers passos poden resultar complicats si no es tenen els coneixements bàsics sobre les entitats de gestió de drets, contractes, segells discogràfics, comunicació, marketing, etc.. Aquesta assignatura dóna els coneixements bàsics per tal de que puguis entrar al mercat musical sense morir en l’intent.

Mezcla y masterización

Mescla i masterització

La mescla i la masterització són dos processos fonamentals a l’hora d’aconseguir que la nostra producció sigui considerada professional i estigui dins dels estàndards que demana el mercat musical. En aquesta assignatura es treballaran els processos i eines necessàries per tal d’aconseguir un resultat sonor òptim.

Creación de remixes, bootlegs y mashups

Creació de remixes, bootlegs i mashups

La creació de remixes, bootlegs o mashups s’ha convertit en una eina, per alguns artistes de la música electrònica, per donar-se a conèixer. En aquesta assignatura s’aprendran les tècniques necessàries per tal de realitzar-los amb èxit.

Diseño sonoro

Disseny sonor

Dins de la producció de música electrònica, la síntesi i el disseny de so és un dels aspectes fonamentals per tal d’aconseguir la sonoritat dels temes actuals, així com també per tal de diferenciar-se dels altres productors, aconseguint un so únic i personal.

Armonía y composición

Per tal de poder realitzar composicions amb èxit cal tenir uns coneixements bàsics d’harmonia. Per això, en aquesta assignatura s’ensenyen els coneixements de l’harmonia vertical (progressions d’acords) i horitzontal (melodia). D’aquesta manera l’alumne podrà realitzar composicions pròpies dins de les seves produccions musicals.

Producción musical con Push

Producció musical

En aquesta assignatura s’aprendran les funcionalitats del programa a través de l’anàlisi de produccions dels diferents estils de la música electrònica. Podent veure, així, els entrellats de cadascuna.

Proyecto final

Projecte final

En aquesta assignatura es realitzarà dues produccions musicals amb l’ajuda d’un tutor. Aquesta assignatura aglutina els coneixements adquirits durant tot l’any.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Convocatòria
Setembre 2020 - Maig 2021
Curs Online en directe
Horaris
Dilluns, dimecres i divendres
De 17:00h a 21:00h
Duració
1 any
Curs Online en directe
Permet la interacció i resolució de dubtes amb el professor, en cada classe.
Vols rebre més informació?

Sol·licitar més informació

×