Masterclass | Demostració Reactable amb Julio Navas

DATA

20 de Novembre 2013

HORA

16:00h

PONENT

Julio Navas

Demostració Reactable amb Julio Navas

El proper dimecres 20 de novembre, de 16h a 19h, comencen les Màster Class Eumes d’aquest any. Tornem per la porta gran amb la presentació de Reactable, de la mà de Julio Navas, representant oficial de l’instrument i propietari de Fresco Records.

Reactable és un instrument de música electrònica amb un disseny molt visual i intuïtiu que permet experimentar i crear sons, canviar la seva estructura i controlar els seus paràmetres de manera única. Un instrument on la música es veu i es toca.

Aquesta sessió es planteja com una oportunitat per tal de que els alumnes puguin gaudir d’aquest instrument electrònic on la música es veu i es toca.

Julio Navas ens farà un breu recorregut per la història de Reactable, ens explicarà el seu funcionament tècnic i ens farà una demostració pràctica del sistema.

També ens presentarà Reactable Mobile i Reactable Community. Reactable Mobile és una aplicació que porta els mateixos conceptes de producció musical de l’instrument original als dispositius mòbils. Reactable Community és una plataforma per compartir música que utilitza un format de música interactiva que permet a l’usuari escoltar pistes i prendre el control sobre com interpretar-les.

A més, entre tots els assistents a aquesta Màster Class es sortejaran tres aplicacions de Reactable Mobile! La vols? Doncs t’esperem a aquesta primera sessió de les nostres Màster Class.

PONENT

Julio Navas

Julio Navas és el co-fundador i CEO de Mentes Inquietas, una empresa creativa que engloba diversos serveis vinculats a la música i el so.

La vida de Julio Navas sempre ha estat vinculada a la música, desenvolupant projectes en diferents àmbits del sector: és el fundador del segell discogràfic Fresco Records i de l’editorial Barzelona Publishing Group, on s’ha encarregat de la gestió del segell, catàleg, disseny i del contingut, aconseguint grans èxits i un posicionament destacat dins de l’electrònica mundial.

Com a productor musical ha realitzat projectes amb artistes reconeguts a nivell internacional i ha publicat en empreses com Universal Music, EMI, Ministry Of Sound, Armada o Spinnin.

Com a artista ha actuat en alguns dels clubs més prestigiosos de l’escena i en reconeguts esdeveniments.

Aquest extens currículum ha fet que importants empreses tecnològiques hagin comptat amb el seu coneixement, convertint-se en col·laborador de marques com Native InstrumentsAdagioPresonusReactableAbleton Live o Conductr.

Hola, em dic amb mail
i el meu telèfon és

Com ens has conegut?


i voldria inscriure'm a aquesta Master Class

Introdueix el codi: captcha

Les teves dades s’utilitzaran per a l’organització d’aquesta activitat i, si no ens indiques res en sentit contrari, s’incorporaran a un fitxer d’EUMES Girona SL per a enviar-te informació de properes activitats i/o cursos de la nostra escola. No seran cedides a terceres persones. En qualsevol moment pots modificar les teves dades o donar-te de baixa adreçant-te a EUMES Girona SL, carrer de Baix núm. 2, de Girona (CP 17006) o al correu protecciodades@eumes.cat.

CONTACTE

eumes@eumes.cat

Carrer de Baix, 2
17006 Girona

  T. +34 972 24 10 10
 M. +34 646 462 648